Alexandra Húsková Samospráva

Mesto stále nemá hlavného dopravného inžiniera. Po podchode Tatiany Kratochvílovej zatiaľ nenašli náhradu

Bratislava stále nemá hlavného dopravného inžiniera. Po tom, čo začiatkom decembra minulého roka odišla z postu vtedajšia šéfka dopravy Tatiana Kratochvílová, mesto za ňu náhradu ešte hľadá.

Ilustračný obrázok k článku Mesto stále nemá hlavného dopravného inžiniera. Po podchode Tatiany Kratochvílovej zatiaľ nenašli náhradu
Zdroj: TASR

„Náhradu hľadáme veľmi intenzívne. Snažíme sa vybrať ľudí, ktorí by boli vhodní pre túto pozíciu a keď ich budeme mať, potom sa rozhodneme,“ uviedol primátor Ivo Nesrovnal. Podotkol, že oddelenie dopravy funguje normálne a vedením je poverená jedna z pracovníčok sekcie.

„Už včera sme mali ale deadline. Chcem teda pozíciu obsadiť, čo najskôr, ten človek nám tu chýba,“ dodal primátor.

Kratochvílová skončila vo funkcii na základe dohody s primátorom, odkázalo vlani v decembri hlavné mesto. Bývalá šéfka dopravy pre Denník N neskôr uviedla, že sa pracovalo na projektoch, ktoré neboli rozbehnuté veľmi šťastne a bolo treba ich za chodu upravovať. To bolo podľa nej z pohľadu množstva práce aj z pohľadu vzťahov náročné.

„Necítila som to, čo je pri takejto práci veľmi dôležité – podporu a zázemie pri rozhodovaní,“ podotkla Kratochvílová pre denník s tým, že zo strany vedenia sa často objavovala kritika jej práce. *„V podstate sa to týkalo všetkých projektov, na ktorých som robila,“*dodala.

Prečítajte si aj: Hlavná dopravná inžinierka Tatiana Kratochvílová končí vo svojej funkcii

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM