Rôzne

Mesto chce do konca roka opraviť 27 km ciest. Aktuálne sa pracuje na týchto uliciach

Práce na oprave ciest a komunikácií v Bratislave prebiehajú podľa harmonogramu prác a mali by byť ukončené koncom novembra.

Ilustračný obrázok k článku Mesto chce do konca roka opraviť 27 km ciest. Aktuálne sa pracuje na týchto uliciach
5
Galéria
Zdroj: TASR

Havné mesto chce v roku 2017 stihnúť opraviť 27 km ciest, 9 km chodníkov a 19 ník na zastávkach MHD. Na tieto opravy vyčlenilo 6 miliónov eur z vlastných finančných zdrojov.

Opravy povrchu vozovky na Moste SNP máme, našťastie, za sebou. Po prázdninovej čiastočnej uzávierke je Most SNP od prvého septembra kompletne prejazdný. S obnovenou vozovkou na Moste SNP však mnohí vodiči spokojní nie sú.

Dopravné obmedzenia

S opravami ciest pokračuje mesto aj naďalej. „Práce na oprave ciest a komunikácií v Bratislave prebiehajú podľa harmonogramu prác a mali by byť ukončené koncom novembra v závislosti od poveternostných podmienok,“ uviedla Iveta Kešeľáková z Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava.

Pozrite si aktuálny prehľad dopravných obmedzení v Bratislave:

Blumentálska ulcia

Na Blumentálskej, v úseku od Bernolákovej po Legionársku ulicu, už maľovali nové dopravné značenie. Vozovka na tomto úseku dostala nový asfalt, pokračuje sa v oprave obrubníkov a žľabov popri ceste. Investor obytného komplexu v lokalite Bernolákova – Blumentálska – Legionárska začal s rekonštrukciou časti cesty pred niekoľkými týždňami. Práce by mali dokončiť 29. septembra.

Páričkova ulica

Páričkova ulica je z dôvodu asanácie objektu na ulici v rámci stavby „Asanácia existujúcich objektov BTC – Páričkova – Svätoplukova – Košická ulica“ do 2. októbra čiastočne uzavretá. Ide konkrétne o pravý jazdný pruh v smere na Košickú ulicu, v úseku pri vjazde do areálu bývalej továrne MDŽ oproti Niťovej ulici.

Kremeľská ulica

Čiastočne uzavretá z dôvodu opravy komunikácie technologickým spôsobom je aj Kremeľská ulica, a to oba jazdné pruhy v úseku od vyústenia Brigádnickej ulice smer Devínska Nová Ves po koniec Devína. Čiastočná uzávierka potrvá do 1. októbra.

Bosákova ulica

Z dôvodu úpravy vjazdu pre bytový dom Fuxova je čiastočne uzavretá Bosákova ulica v úseku od Černyševského ulicu po Bosákovú ulicu, a to do 4. októbra.

Hany Meličkovej

Do 3. októbra bude čiastočne uzavretá ulica Hany Meličkovej (vozovka zastávky MHD „Hany Meličkovej“ smer Majerníkova a vozovka zastávky „Tománkova“ smer Karloveská ulica). V úseku sa bude opravovať komunikácia technologickým spôsobom.

Trenčianska ulica

Čiastočne uzavretá bude aj Trenčianska ulica, a to v úseku za križovatkou Ružová dolina v smere na Miletičovu ulicu o dĺžke cca 60 m v dvoch etapách. Uzávierka potrvá do 15. októbra. Bude sa totiž opravovať prepadnutý kryt vozovky o celej šírke z dôvodu havarijného stavu.

Ilustračný obrázok

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM