Rôzne

Medzi kandidátkami na víťazku Miss Universe 2017 sú štyri Bratislavčanky

Po náročnom kastingu, ktorý porota riaditeľky súťaže MISS UNIVERSE Silvie Lakatošovej absolvovala vo viacerých mestách Slovenska, vybrala dvadsiatku semifinalistiek.

Ilustračný obrázok k článku Medzi kandidátkami na víťazku Miss Universe 2017 sú štyri Bratislavčanky
Zdroj: PBR s. r. o.

Dvadsiatka semifinalistiek bude už o pár dní bojovať o postup do definitívnej finálovej dvanástky. Počas uplynulého týždňa sa viac ako 800 dievčat z celého Slovenska uchádzalo o priazeň poroty a nakoniec sa do užšieho bratislavského výberu dostalo 70 dievčat. Bratislava24.sk informovala Petra Barineková z PBR s. r. o.

Kastingy

Kastingy začali v Košiciach, pokračovali v Banskej Bystrici, Žiline, Trenčíne, Nitre, Trnave a uzavreli sa v bratislavskom hoteli Sheraton. „Každoročne nám počet záujemkýň rastie a vybrať tie ideálne kandidátky je z roka na rok ťažšie,“ zhodnotila kastingový týždeň riaditeľka súťaže MISS UNIVERSE Silvia Lakatošová. Porota, v ktorej ani tento rok nechýbali niekdajšie držiteľky korunky krásy Anna Amenová (2010), Jeanette Borhyová (2013), Denisa Vyšňovská (2015), Zuzana Kollárová (2016), fotograf Martin Fridner napokon vybrala užšiu nomináciu 20 kandidátok.

Už v najbližších dňoch čaká súťažiace sústredenie v priestoroch hotela Aphrodite Palace v Rajeckých Tepliciach. „Tempo máme vysoké, 20 dievčat už o pár dní absolvuje sústredenie, kde sa uzavrie finálová zostava dvanástich kandidátok na titul MISS UNIVERSE 2017,“ tvrdí Silvia Lakatošová. „Pred septembrovým finále máme niekoľko spoločných mesiacov, počas ktorých sa s dievčatami spoznáme a verím, že medzi nimi nájdeme tvár, ktorá v budúcnosti uspeje nielen na Slovensku ale aj v zahraničí,“ uzavrela Silvia Lakatošová.

Zdroj: PBR s. r. o.
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM