Kultúra

LETNÉ KINO: Máte chuť na melodrámu, komédiu či akčný film? Stačí si vybrať

Niektoré z letných kín pomaly končia, a tak nepremeškajte príležitosť pozrieť si niektorý z dobrých filmov pod holým nebom.

Ilustračný obrázok k článku LETNÉ KINO: Máte chuť na melodrámu, komédiu či akčný film? Stačí si vybrať
Zdroj: Facebook

Letné kino v Ružinove

V utorok je na programe celovečerný film Kandidát, štylizovaný cynický thriller s prvkami čiernej komédie na motívy knihy Kandidát – Denníky z odpočúvania od Maroša Hečka a Michala Havrana. Dej je situovaný na Slovensku, kde prebieha kampaň na prezidenta republiky.

Adam Lambert, reklamný mág a bonviván je prinútený silnou finančno-politickou skupinou urobiť kampaň na nezávislého kandidáta z ľudu Petra Potôňa. Jeho nervy sú však po zvláštnom rozchode s manželkou, ktorý si Lambert nechce stále priznať, v dezolátnom stave a na stretnutí šéfov agentúr v reklamnom klube sa staví o celý svoj majetok, že z neznámeho Petra Potôňa urobí prezidenta. Čo je ochotný pre túto stávku urobiť, je hlavnou príbehovou líniou filmu.

utorok / 21.00 hod. / amfiteáter v Areáli hier Radosť pri Štrkoveckom jazere / vstup voľný

Letné kino na Kuchajde

Letné kino na Kuchajde vás už dnes poteší filmom Everest v réžii Baltasara Kormákura. Rekapituluje jednu z najtragickejších expedícií, pri ktorej majestátny masív poslal svojim vyzývateľom mrazivé varovania. Horských vodcov si zahrali Jake Gyllenhaal a Jason Clarke.

sobota / 21.00 hod. / Kuchajda / vstup voľný

Letné kino v Líščom údolí

Aj tento rok si pre vás Mestská časť Bratislava-Karlova Ves pripravila Filmové leto v Líščom údolí. V piatok 26. augusta si nenechajte ujsť animovaný film Uuups! Archa je fuč…

Je koniec sveta! Blíži sa obrovská povodeň, dostatočne veľká na vyhubenie akéhokoľvek života na Zemi. Raťafáci Dejv a jeho syn Finík sa dostali na Noemovu archu na poslednú chvíľu za pomoci Grumpíkov Lísky a jej dcéry Ley.

piatok / 20.30 hod. / Park SNP Líščie údolie / vstup voľný

Autokino Shopping Palace

Ak sa obávate hmyzu v tráve, film si môžete pozrieť aj z pohodlia vášho auta. Autokino na Zlatých pieskoch zahajuje svoju siedmu sezónu pred nákupným centrom Shopping Palace. Ako jediné premieta týždenne až trikrát.

Už dnes si môžete pozrieť film Black Mass: Špinavá dohoda.

V tomto týždni sú pre vás pripravené 25. august – Žena cestovateľa v čase, 26. august – Pozdravy zo spermabanky a 27. august – Gravitácia.

Zaparkujte a nalaďte si rádio na frekvenciu 91 FM.

štvrtok, piatok a sobota / 21.30 hod. / Shopping Palace Zlaté piesky / vstup voľný

Letné kino Istra Centra

V piatok 26. augusta vás pozývame na akčný triler Spectre. James Bond dostane záhadný odkaz z minulosti, ktorý ho privedie na stopu neslávne známej zločineckej organizácii. Postupne rozplieta zložitú pavučinu klamstiev, aby napokon odhalil desivú pravdu o Spectre.

piatok / 21.15 hod. / Istrijská 6 (Istracentrum) / vstup voľný

Amfiteáter Senec

V zrekonštruovanom amfiteátri v blízkosti Slnečných jazier môžete denne počas celého leta pozerať filmy, divadlá či predstavenia, ktoré pre vás mesto pripravilo. Nenechajte si ujsť 16. ročník prehliadky dychových hudieb z okolia Senca a z Moravy Senecký festival dychovej hudby 2016.

4. september/ 15.00 hod. / Amfiteáter Senec / vstup voľný

Letné kino SNG – Berlinka

V priestore Berlinka v Esterházyho paláci sú pre vás pripravené žánrovo rôznorodé filmy od špičkových európskych režisérov. Už v stredu vás dostane romantický film Dokonalý zmysel.

Láska dvoch mladých ľudí uprostred záhadnej nákazy, spôsobujúcej postupnú stratu ľudských zmyslov.

streda / 21.00 hod. / Berlinka v Esterházyho paláci / vstupné 3 eurá

Pod Pyramídou

Na terase Pod pyramídou Slovenského rozhlasu si každú letnú nedeľu môžete vychutnať to najlepšie z európskej filmovej produkcie. Túto nedeľu je pre vás pripravená melodráma Naša malá sestra.

Rodinná (melo)dráma, ktorá na čechovovskom pôdoryse domu, záhrady a štyroch sestier skladá poctu mágii všednosti.

nedeľa / v auguste a septembri o 21.00 hod. / terasa Pod Pyramídou – Mýtna 1 / vstup voľný

Čítajte aj: Aj počas najbližších voľných dní sa v Bratislave máte na čo tešiť

Ilustračný obrázok

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM