Tomáš Stupavský Krimi Krimi

Krušné ráno na bratislavských cestách! Na nábreží Dunaja sa zrazilo 5 áut

Na nábreží Dunaja v Bratislave sa dnes ráno zrazilo päť áut. Dvaja ľudia skončili v nemocnici. Polícia príčiny dopravnej nehody vyšetruje. Alkohol na príčine nebol. Nehodou vznikla celková škoda 10.000 eur. Informoval o tom dnes bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Ilustračný obrázok k článku Krušné ráno na bratislavských cestách! Na nábreží Dunaja sa zrazilo 5 áut
Zdroj: TASR

Polícia vyšetruje aj nehodu, ktorá sa v Bratislave stala skoro ráno na križovatke ulíc Trnavská a Bajkalská. Auto tam zrazilo 61-ročnú chodkyňu, ktorá nehodu neprežila.

Polícia vyšetruje aj dve krádeže

Mužov zákona zamestnáva aj neznámy páchateľ, ktorý sa začiatkom týždňa vlámal do gymnázia v Modre. Z tamojšieho automatu na nealkoholické nápoje násilím odcudzil mince. Polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže. Informovala o tom dnes bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Obvineniu z krádeže už čelí 34-ročný Martin z Bratislavy, ktorý mal v utorok ráno na balkóne v objekte internátu na Račianskej ulici odcudziť z rifľových nohavíc poškodeného kľúče, mobilný telefón, peňaženku s osobnými dokladmi, bankomatovou kartou, kartou študenta, ďalej kartu na bezplatné cestovanie vlakom a hotovosť vo výške 120 eur. Obvinenému hrozí väzenie, a to až na tri roky. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Ilustračné foto.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM