Adriana Banásová Rôzne

Kam sa vybrať po práci či škole počas pracovného týždňa? Máme pre vás niekoľko nápadov

Ak neviete, čo s voľným časom počas týždňa, nechajte sa inšpirovať našou ponukou. Aj nasledujúce dni to bude v Bratislave žiť a naozaj je si z čoho vyberať.

Ilustračný obrázok k článku Kam sa vybrať po práci či škole počas pracovného týždňa? Máme pre vás niekoľko nápadov
Zdroj: Dnes24.sk

Múdry Pondelok

Už tradične vám Ludwig Bagin prevetrá vaše vedomosti počas obľúbeného vedomostného kvízu Múdry pondelok. Tentokrát však pôjde o jubilejné 100. stretnutie vášnivých „hádačov“ s tvorcami kvízu. Súťaží sa klasicky v tímoch a ako výhru môžete utŕžiť fľašu ginu, lístky na koncerty a parties alebo drinky podľa vášho výberu. Príďte však do NuSpiritu radšej o čosi skôr, lebo súťažiacich bude pravdepodobne veľmi veľa…

pondelok 8.2./ Nu Spirit Club/19:00

Choices: Egá ako mrakodrapy. Čo s tým?

Choices sú večerné rozhovory so zaujímavými ľuďmi pripravované Neziskovou organizáciou Voices. Tentokrát budú hosťami Pavel Černák, riaditeľ Psychiatrickej nemocnice Philippa Pinela Pezinok a Vlado Burjan, šéfredaktor časopisu Dobrá škola. Hostia vám porozprávajú o tom, ako spoznáte, kedy je nadmerný záujem o vlastnú osobu patologický a či ozaj súvisí rastúci počet ľudí trpiacich úzkostnými, depresívnymi a psychosomatickými poruchami s hodnotami dnešnej spoločnosti.

utorok 9.2./ Impact Hub/ 18:30/ vstup je voľný

Babská tanečná zábava

Tradičná fašiangová Babská tanečná zábava v Nemeckom kultúrnom dome. Do tanca bude hrať hudobná skupina Akord z Červeného Kameňa, ktorá pôsobí viac ako 25 rokov na našej hudobnej scéne. K dispozícii bude taktiež račianskeho vínko a iné dobroty, na návštevníkov čaká aj netradičná tombola.

utorok 9.2./ Nemecký kultúrny dom Rača/ 16:00/ vstupné 2,50 eura

Večer improvizovaného dabingu

Počuli ste už niekedy o celosvetovom formáte „Whose line is it anyway“? Táto akcia vám ho predstaví v ešte zábavnejšom prevedení, ako ho poznáte. Počas večera budete môcť ukázať svoju kreativitu a prejaviť sa sám za seba. Počas večera vyskúšate niekoľko kôl, v ktorých počas 30 sekundových filmových ukážok budete musieť vytvoriť svoj najlepší a najvtipnejší dabing. Porota v zložení 5 fundovaných kreatívcov vyhodnotí ten najlepší. Hrá sa o zaujímavé ceny…

streda 10.2./ Metropol bar/19:00/ vstup 2 eurá

3T – Tri tvorivé tvory

3T oslávi v decembri už 11 rokov svojej existencie. Túto udalosť oslávi zoskupenie spolu so svojimi fanúšikmi v bratislavskom V-klube. Hudobný hosťom bude kapela Puding Pani Elvisovej.

štvrtok 11.2./ V-klub/19:00/ vstupné – predpredaj: 10 € (cez inviton.sk), na mieste: 12 €

Bál snov 2016

Tretí ročník benefičného Bálu snov odštartuje v piatok 12.2. v priestoroch hotela Crowne Plaza. Bál snov pomôže plniť sny detí – výťažok z akcie poputuje dlhodobo chorým deťom. Na akcií nielen pomôžete, ale sa aj zabavíte: do nôty vám zahrá kapela Exil, či zaspieva spevák Maroš Bango.

piatok 12.2./Crowne Plaza Bratislava/ 19:30/ vstupné 65 eur na osobu

ilustračná foto

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM