Monika Földešiová Kultúra

Inštitúcia Tutanchamón Museion ako prvá na Slovensku

V Bratislave vznikla prvá vedecko-zábavná vzdelávacia inštitúcia, ktorá sa venuje egyptológii a dala si za cieľ zaujímavým spôsobom vo forme zážitkov zaviesť svojich návštevníkov do sveta starovekých Egypťanov a takto ich motivovať k vzdelávaniu.

Výstav týkajúcich sa starovekého Egypta bolo už na Slovensku viac. Inštitúcia vám však namiesto výstavy ponúka možnosť prežiť veľkolepý zážitok pre celú rodinu. Prežijete autentický profesionálmi pripravený program s názvom „Tajomstvá faraóna”. Tento zážitok si vychutnáte s dobovo oblečenými animátormi, pri dobovej hudbe a tej správnej tajomnej atmosfére.

Počas hodinového zážitku absolvujete celý program s názvom „Tajomstvá faraóna”, počas ktorého sa stanete priamymi účastníkmi mumifikácie a ďalších dvoch jedinečných obradov z čias starovekého Egypta. Celý zážitok sa nesie v duchu egyptského cestovania časom zo súčasnosti späť až po dobu cca. 3000 rokov pred Kristom, keď Egyptu vládli faraóni. Po ukončení programu bude mať každý návštevník možnosť odniesť si drobnú spomienku na chvíle prežité v Museione vďaka nášmu obchodu so zaujímavými suvenírmi.
Poskytnite svojim deťom a celej rodine veľkolepý jedinečný zážitok a využite možnosť dozvedieť sa viac o živote faraónov, mumifikácii a starovekom Egypte neopakovateľným a originálnym spôsobom.

**Otváracia doba **
pondelok – piatok 8.00 – 17.00
sobota – nedeľa 10.00 –18.00

Orientačné body: Posledná odbočka vľavo pred Cestou na Kamzík. Areál Koliba v budove bývalého domu zvuku.

Pre bližšie informácie nás kontaktujte na tel. čísle 0917 237 454 alebo emailovej adrese info@tutanchamon.sk prípadne našej stránke www.tutanchamon.sk .

Adresa: Brečtanová 1, Bratislava – Koliba 833 14 (Areál Koliba, bývalý Dom zvuku)

WEB: www.tutanchamon.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM