Rôzne Správy

Herne a hazard by sa v Bratislave rušiť nemali, myslí si väčšina z vás

V hlasovacej otázke sme sa vás opýtali, či ste za to, aby zmizol hazard z Bratislavy už od 1. januára 2017. Niektoré odpovede prekvapili.

Ilustračný obrázok k článku Herne a hazard by sa v Bratislave rušiť nemali, myslí si väčšina z vás
5
Galéria
Zdroj: TASR

Na otázku Ste za to, aby zmizol hazard z Bratislavy už od 1. januára 2017? odpovedali naši čitatelia jednoznačne. Viac ako osemdesiat percent z vás si myslí, že hazard do Bratislavy patrí a s jeho rušením sa netreba ponáhľať.

Väčšina zastáva názor, že po čase socialistických zákazov a usmernení by mala aj v tomto smere prevážiť slobodná voľba každého človeka.

Slobodná voľba

Svoj názor ste vyjadrili na facebookovej stránke Bratislava24.

Jakub si myslí, že ľudia, ktorí v herniach hrajú, si sami vybrali túto cestu. „Ľudia sa sami mrzačia tým, že tam chodia. Ja do herní nechodím a určite sa nechcem vracať do doby socializmu, kedy sa všetko zakazovalo. Podnikateľov by mali nechať slobodne žiť. Máme tu aj alkoholikov, ktorí ničia svoje rodiny. To pozatvárame všetky krčmy alebo vyhlásime prohibíciu?“ pokračuje Jakub.

„Tým že hazard zakážeme, nezmizne, iba sa presunie do ilegality, kde nebude kontrolovateľný,“ myslí si Rišo.

Peter napísal, že hazard tu je tak dlho ako ľudstvo samo. „Kto si myslí, že ho zruší, je blázon. Kto bude chcieť hazard, ten si ho nájde.“

Melisa má menej radikálny názor. Myslí si, že hazardu v Bratislave by malo odzvoniť podobne ako v Brne alebo vo Viedni. „Nechala by som otvorené iba kasína. Herne v krčmách a stávkové kancelárie by som zakázala všade.“

Čítajte aj: HLASUJTE: Ste za to, aby zmizol hazard z Bratislavy už od 1. januára 2017?

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM