Krimi

Robotníkov privalil stavebný diel. Jeden z nich zraneniam podľahol

Dnes predpoludním zasahovali bratislavskí hasiči v novostavbe na ulici Mlynské nivy, kde zostali zakliesnené dve osoby.

Ilustračný obrázok k článku Robotníkov privalil stavebný diel. Jeden z nich zraneniam podľahol
Zdroj: TASR

Bratislavskí hasiči boli v nedeľu 25. 3. privolaní na ulicu Mlynské nivy, kde došlo k nehode na stavbe. Na mieste zasahovalo deväť hasičov s dvoma kusmi hasičskej techniky.

„Dnes krátko po 10:00 hod. bola nahlásená osoba zakliesnená na novostavbe na piatom poschodí na ulici Mlynské nivy v Bratislave. Hasičská jednotka po príjazde na miesto zistila, že ide o dve osoby, ktoré privalil stavebný diel,“ Bratislava24.sk informovalo Operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave.

Hasiči osoby vyslobodili a poskytli im prvú pomoc. Následne v spolupráci so záchrannou zdravotnou službou zabezpečili ich transport do jednej z bratislavských nemocníc.

AKTUALIZÁCIA:

Podľa informácií portálu Noviny.sk sa jedného z robotníkov aj napriek snahe zdravotníkov už nepodarilo zachrániť. „Počas zdvíhania jedného betónového bloku sa z nezistených príčin prevalil druhý stavebný diel, pod ktorým zostal zakliesnený 48-ročný Dušan. Betónový blok mu spadol priamo na hrudník,“ informuje portál.

Dušan po príchode hasičov a záchranárov upadol do bezvedomia. Záchranári mu aj napriek snahe nedokázali pomôcť.

Ilustračný obrázok

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM