Tlačové správy

Hanečka v rozpakoch. Komu ušije šaty celebritný návrhár?

Poprední slovenskí módni dizajnéri budú už tento týždeň servírovať jedinečnú módnu šou, ktorú nemôžete premeškať. Niekto si dokonca odnesie poklad – originál, priamo z dielne Borisa Hanečku šitý na mieru!

Ilustračný obrázok k článku Hanečka v rozpakoch. Komu ušije šaty celebritný návrhár?
Zdroj: Dnes24.sk

Šikovný dizajnér sa rozhodol spolu so svojimi slovenskými a českými kolegami priblížiť svoju módu širokej verejnosti. V rámci exkluzívnej prehliadky – spojenia pohybu, tanca a módy Fashion in motion 24. a 25.10. vás čaká aj čarovné kombinovanie originálov od dizajnérov, spolu s módnymi značkami z Bory Mall. Príďte sa tak inšpirovať a možno práve vy si odnesiete domov originál na mieru od Borisa Hanečku. Každý nákup nad 1 euro počas tohto víkendu v „Bory Mall“: http://www.borymall.sk/sk/podujatia?… sa môže zaradiť do žrebovania!

Móda žije! V októbri žijeme s ňou

Vychutnajte si tiež atmosféru módnych prehliadok na svetovej úrovni, ktorú zažijete na podujatí To najlepšie z Fashion Live! 2015 – jediné módne slovenské podujatie zaradené do medzinárodného kalendára fashion weekov už 25.10. v „Bory Mall“: http://www.borymall.sk/sk/podujatia?…. Na neopakovateľnej módnej show nebudú chýbať ani víťazi Fashion Live! Vychutnať si tak môžete umenie autorov v kategóriách najlepšia kolekcia, najlepšia show či fresh dizajnér.

Dizajnérske kúsky na dosah

V Bory Mall vám ukážu, že móda, ktorú obdivujete v časopisoch je dostupná. Príďte si aj vy pre svoj jedinečný dizajnérsky kúsok do Pop-up obchodu slovenských a českých návrhárov. Presvedčte sa, že zladiť originálny kus oblečenia s inými módnymi značkami nie je vôbec ťažké. Móda žije v „Bory Mall“: http://www.borymall.sk/sk/podujatia?….

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

FOTO: Jakub Klimo.

Potvrdení fotografi Jakub Klimo, Jakub Gulyás, Evelyn Benčič Vendula Knopová, Eliška Kyselková, Katarína Támová = CZ

Hanečka v rozpakoch. Komu ušije šaty celebritný návrhár?
10
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM