Aktualizované Správy

Električky X6 majú zmenenú trasu a cez centrum jazdia opačne

Električky X6 majú zmenenú trasu a cez centrum jazdia opačne. Z Karlovej Vsi premávajú priamo do tunela a cez Nám. SNP, Nám. Ľ. Štúra a Most SNP sa vrátia späť na Molecovu do Karlovej Vsi.

Ilustračný obrázok k článku Električky X6 majú zmenenú trasu a cez centrum jazdia opačne
3
Galéria
Zdroj: TASR

Pre zlomené zberače je aktuálne neprejazdná trať od nábrežia v smere do centra mesta. Informuje o tom Dopravný podnik Bratislava (DPB) na sociálnej sieti.

Zmenená trasa

Električky X6 majú zmenenú trasu a cez centrum jazdia opačne. Z Karlovej Vsi premávajú priamo do tunela a cez Nám. SNP, Nám. Ľ. Štúra a Most SNP sa vrátia späť na Molecovu do Karlovej Vsi.

„Zastávka Šafárikovo nám. nie je linkou X6 obsluhovaná, treba prejsť pešo na zastávku SND na Jesenského ulici. Dopravu sa snažíme čo najskôr obnoviť,“ dodal DPB.

Pre zlomenie zberače je aktuálne neprejazdná trať od nábrežia v smere do centra mesta. Treba rátať s vysokými meškaniami.

Aktualizácia: Električky X6 jazdia opäť bežným okruhom, avšak namiesto zastávky Šafárikovo nám. obsluhujú zastávku SND na Jesenského ulici.

Električky X6
3
Galéria
Zdroj: TASR

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM