Rôzne

Dopravný podnik posilní prevádzku autobusov, ktoré vozia študentov z centra mesta na internáty

V polovici septembra DPB posilní prevádzku autobusov 31 a 39, ktoré vozia študentov z centra mesta na vysokoškolské internáty.

Ilustračný obrázok k článku Dopravný podnik posilní prevádzku autobusov, ktoré vozia študentov z centra mesta na internáty
5
Galéria
Zdroj: DPB, a. s.

Dopravný podnik Bratislava (DPB) reaguje na prvé podnety od cestujúcich, ktoré mu adresovali v rámci projektu „Máme spoločný cieľ“ a v spolupráci s mestom Bratislava začína realizovať vylepšenia v prevádzke MHD.

Posilová doprava pre študentov

V polovici septembra DPB posilní prevádzku autobusov 31 a 39, ktoré vozia študentov z centra mesta na vysokoškolské internáty. Od 15. septembra bude premávať aj špeciálny autobus 131, ktorý počas nedieľ a sviatkov vozí študentov od vlakov z Hlavnej stanice expresne až k internátom v Slávičom údolí. Prevádzka sa obnoví i na linke 184 z Hroboňovej na Ekonomickú univerzitu.

„DPB sa snaží zlepšiť aj presnosť lokálnej dopravy v rámci mestskej časti Rača. Nakoľko autobus 56 premáva aj úzkymi uličkami, kde je problém so zaparkovanými autami, bude táto linka obsluhovať naďalej rovnaké zastávky, avšak pri ceste na Tbiliskú v opačnom poradí. Nebude tak dochádzať k blokovaniu premávky. Vďaka tomu by sa mali spresniť odchody autobusov podľa cestovného poriadku,“ Bratislava24.sk informoval Martin Žarnovický, manažér PR a marketingu DPB.

MHD s wi-fi pripojením
5
Galéria
Zdroj: DPB, a. s.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM