Aktualizované han Rôzne

DOHODA medzi VšZP a Nemocnicou Bory: Pacienti si vydýchli. Pozrite, čo im PREPLATIA!

Štátna Všeobecná zdravotná poisťovňa (VšZP) a bratislavská Nemocnica Bory sa dohodli na zazmluvnení komplexnej zdravotnej starostlivosti.

Ilustračný obrázok k článku DOHODA medzi VšZP a Nemocnicou Bory: Pacienti si vydýchli. Pozrite, čo im PREPLATIA!
33
Galéria

VšZP avizovala, že k zazmluvneniu urgentného príjmu pristúpi automaticky po splnení podmienok nemocnicou. TASR o tom informovali z VšZP.

„Od začiatku augusta majú poistenci VšZP v Nemocnici Bory k dispozícii plný rozsah zdravotnej starostlivosti vo všetkých ambulanciách a to vrátane stacionárov a operačných výkonov, ktoré sú poskytované v jednodňovej zdravotnej starostlivosti. Postupné zazmluvňovanie zdravotnej starostlivosti bolo včera (7. 8.) ukončené, a to podpísaním dodatku o zazmluvnení ústavnej zdravotnej starostlivosti, ktorú môžu poistenci VšZP využívať od 8. augusta,“ priblížila manažérka oddelenia komunikácie poisťovne Eva Peterová.

Je to potvrdené

Dohodu s VšZP potvrdila aj Nemocnica Bory. „Vítame, že Nemocnica Bory od dnešného dňa môže poskytovať lôžkovú zdravotnú starostlivosť aj pre poistencov VšZP. Je to výborná správa pre pacientov a súčasne aj našich zdravotníkov, ktorí nikdy nechceli deliť pacientov podľa zdravotných poisťovní,“ uviedol generálny riaditeľ nemocnice Ľuboš Lopatka.

Súkromné zdravotné poisťovne Dôvera a Union zazmluvnili plný rozsah zdravotnej starostlivosti vrátane ústavnej ešte v marci.

KLIKNITE aj na tieto články:

Nová nemocnica BORY
33
Galéria
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM