Rôzne

Dobrá správa pre milovníkov hudby: Kultovú predajňu Hudobniny opäť otvoria!

V novootvorenej predajni sa môžete tešiť na multižánrový výber hudby, filmu, oblečenia a kvalitný výber LP platní.

Ilustračný obrázok k článku Dobrá správa pre milovníkov hudby: Kultovú predajňu Hudobniny opäť otvoria!
Zdroj: Hudobniny

Zatvorenie kultovej predajne Hudobniny na Námestí SNP zamrzelo mnohých Bratislavčanov. V ponuke obchodu s vyše 50 ročnou tradíciou boli nielen novinky z hudobného sveta, ale aj filmy či knihy.

Znovuotvorenie

Spoločnosť Spinaker, najväčší distribútor hudby a filmu na Slovensku, priestory po predajni prevzala a aktuálne prebieha ich rekonštrukcia. Informuje o tom spinews.sk s tým, že znovuotvorenie predajne je naplánované na september 2019.

V novootvorenej predajni Spinaker sa môžete tešiť na multižánrový výber hudby, filmu, oblečenia a kvalitný výber LP platní.

Spoločnosť Spinaker s. r. o. bola založená v roku 2008. Okrem distribúcie a zásobovania maloobchodných sietí si buduje katalóg slovenských umelcov a neustále rozširuje distribúciu o hudobné a filmové vydavateľstvá. Služby spoločnosti sa rozrástli o digitálnu distribúciu, celkové poradenstvo pri vydávaní albumov a iné. V roku 2018 spoločnosť vstúpila aj na maloobchodný trh prostredníctvom internetového obchodu.

Zdroj: Spinaker

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM