Rôzne

Do Bratislavy prichádza tradičný Autosalón. Príďte sa pokochať nablýskanými fárami

Po roku opäť prichádza do Bratislavy najočakávanejšia automobilová udalosť roka. Môžete sa tešiť na viacero výstavných premiér aj množstvo luxusných áut.

Ilustračný obrázok k článku Do Bratislavy prichádza tradičný Autosalón. Príďte sa pokochať nablýskanými fárami
5
Galéria
Zdroj: Incheba

Horúce novinky, slovenské výstavné premiéry, dlhoočakávané kúsky a k tomu skvelá automobilová šou. To všetko vás čaká na bratislavskom Autosalóne, ktorý sa uskutoční v Inchebe od 25. do 30. apríla.

46 značiek a desiatky výstavných premiér

Milovníci áut sa môžu tešiť na najkomplexnejšiu prehliadku automobilov v stredoeurópskom regióne. Na Autosalóne sa predstaví 46 značiek. Tohtoročný zoznam je bohatší o značky – Alfa Romeo, Chevrolet, Lexus, Maserati a Toyota.

Vystavené budú tieto značky: Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Cadillac, Citroёn, Corvette, Dacia, Ferrari, Fiat, Fiat Professional, Ford, Honda, Hyundai, Chevrolet, Iveco, Jaguar, Jeep, Kaipan, Kia, Lada, Lamborghini, Land Rover, Lexus, Mahindra, Maserati, Mazda, McLaren, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Piaggio, Range Rover, Renault, Rolls Royce, Smart, Suzuki, Škoda, Tesla, Toyota, Volkswagen, Volkswagen úžitkové vozidlá.

Automobilových nadšencov čaká viac ako 80 slovenských výstavných premiér. Môžete sa pokochať nablýskanými autami všetkých druhov – hatchbacky, SUV, offroady, sedany, limuzíny, kabriolety a ďalšie typy vozidiel

Detský mini autosalón

Súčasťou prehliadky automobilov je aj tradičná výstava luxusných vozidiel, ktoré na cestách až tak často nevídame. Ohúria vás jedinečným dizajnom a motorom so stovkami koní pod kapotou.

Tešiť sa môžu aj najmenší. Novinkou pre tento rok je Detský mini autosalón, kde si okrem prehliadky miniatúr reálnych modelov môžu malí fanúšikovia áut otestovať svoje detské šoférske zručnosti. Nebudú chýbať ani výstavy veteránov a karavanov či testovacie jazdy.

Bratislavský Autosalón otvoria pre verejnosť 26. apríla o 9:00 hod. Vstupenka na podujatie stojí 8 eur (zľavnené 6 eur) a zakúpiť si ju môžete TU.

Ilustračný obrázok

Autosalón Bratislava
5
Galéria
Zdroj: Incheba
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM