han Rôzne

Ďalšie PROBLÉMY na trati Bratislava - Košice: Neuveríte, čo našli v jednom z vlakov!

V jednom z vlakov, smerujúcich z Bratislavy do Košíc, našli v stredu (6. 9.) večer muníciu.

Ilustračný obrázok k článku Ďalšie PROBLÉMY na trati Bratislava - Košice: Neuveríte, čo našli v jednom z vlakov!
Zdroj: ZSSK

Ako pre TASR povedal hovorca Železničnej spoločnosti Slovensko (ZSSK) Tomáš Kováč, išlo o niekoľko nábojov vysypaných v umývadle.

Vlak Ex 611, ktorý vyrazil z Bratislavy o 15.27 h smerom do Košíc, preto v Liptovskom Mikuláši odriekli. Podľa Kováča vzniknutá situácia nesúvisela so stredajšou bombovou hrozbou a policajnými pyrotechnickými prehliadkami vo vlakoch na trase Bratislava – Košice.

„Pravdepodobne išlo o zhodu náhod a incident nemá nič spoločné so stredajšou mimoriadnou udalosťou. Náboje našiel cestujúci, ktorý to ohlásil vlakvedúcemu,“ priblížil. Vlak v úseku Liptovský Mikuláš – Košice odriekli a cestujúcich prepravili ďalším vlakom.

Štyri náboje

Hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Žiline Zuzana Šefčíková pre TASR potvrdila, že v stredu sa počas jazdy vo vlaku Ex 611 na trase z Bratislavy do Košíc našli pri vchádzaní vlaku do stanice Kraľovany štyri náboje.

„Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ v Liptovskom Mikuláši začal v uvedenej veci trestné stíhanie pre prečin nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami. Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie nie je možné poskytnúť bližšie informácie,“ dodala.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

KLIKNITE aj na tieto články:

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM