ELA Krimi

Ďakuje Bohu! VÁŽNA nehoda herca zo seriálu Iveta: V aute s ním bola aj speváčka

Mladší brat speváka Jana Bendika Marsell sa druhýkrát narodil. V piatok večer mal na diaľnici spolu so speváčkou a svojím manažérom hrozivú nehodu.

Ilustračný obrázok k článku Ďakuje Bohu! VÁŽNA nehoda herca zo seriálu Iveta: V aute s ním bola aj speváčka
3
Galéria

Dvadsaťpäťročný herec Marsell Bendig, ktorý sa začiatkom marca objaví v seriáli Iveta, mal pred víkendom vážnu dopravnú nehodu. V aute sa s ním nachádzala aj jeho kamarátka a speváčka Lucie Bikárová a jeho manažér Pepa, ktorý sedel za volantom.

Herec a speváčka v piatok vystúpili ako predskokani Jana Bendiga, ktorý mal koncert v Znojme. Neskoro večer sadli do auta a išli domov, ktorá však skončila hrozivou nehodou.

„Nezvládol som šoférovanie, je to moja chyba, začalo snežiť a vozovka bola šmylkľavá,“ povedal českému Blesku manažér Pepa s tým, že všetci mali obavy hlavne o Luciu Bikárovú, ktorá mala nedávno operáciu ucha. „Dúfame, že jej ten náraz nepoškodil sluch," dodal smutne.

„Keby pri nás nestál Boh a všetci svätí, už by sme tu asi neboli,“ napísal herec Marsell Bendig vo svojom príspevku na sociálnej sieti.

Podľa jeho slov ale napokon vyviazli iba s odreninami a narezaným chrbtom. Okrem fotky z nehody uverejnil aj nepríjemný komentár. „To je karma, ešte tam mal sedieť aj brat,“ píše sa v správe.

Prečítajte si aj:

Nehoda Marsella Bendiga
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM