Adriana Banásová Rôzne

Čo čaká Bratislavčanov v meste tento týždeň?

Opäť tu máme nový týždeň a s ním aj nové akcie, ktoré sa v meste konajú. Ak neviete čo s voľným časom, vyberte si niečo z našej ponuky.

Ilustračný obrázok k článku Čo čaká Bratislavčanov v meste tento týždeň?
Zdroj: TASR

Dni ruského filmu 2015

Prehliadka súčasného ruského filmu prebehne pri príležitosti konca II. svetovej vojny. Diváci sa môžu tešiť na sedem filmov. Kinematografiu východnej mocnosti si môžete vychutnať už od pondelku.

pondelok až nedeľa/ 18:00/ kino Lumiére

Jenůfa

Česká celosvetovo hraná opera Leoša Janáčka zaiste nenechá jedno oko suché. Tematika dedinského prostredia a vzťahy medzi jej obyvateľmi v sebe nesie hlboký odkaz aj pre súčasného diváka. Príďte si do SND vychutnať derniéru trojdejstvového predstavenia.

utorok/ 19:00/ SND

Večer výnimočných svetových videoklipov

Poznáte tie zimomriavky, keď hudba a obraz k sebe dokonale pasujú a keď médium vytvára dokonalý pocit naplnenia? Tak určite nezabudnite na Večer výnimočných svetových videoklipov so šéfredaktorom portálu Kinema.sk Petrom Konečným.

streda/ 20:00/ KC Dunaj/ vstupné 3 eurá

Silné reči U červeného raka

Obľúbená stand-up comedy show pod vedením Jána Gorduliča, tentokrát v Letnej čitárni U červeného raka. Jej účinkujúci sú priekopníkmi tohto žánru na Slovensku. Ich priamy a niekedy až príliš úprimný humor si už získal množstvo fanúšikov.

štvrtok/ 18:00/ Letná čitáreň U červeného raka

Dolce Vitaj

Festival Dolce Vitaj je pravidelnou kultúrnou udalosťou na Slovensku, otvára dialóg medzi dvomi kultúrami a podporuje vzájomnú spoluprácu. Festival už tradične potrvá celý mesiac jún.

celý jún/ vieceré miesta v Bratislave

celý program nájdete TU

Jazz Night vol. 7

Siedmy ročník design factory Jazz Night prinesie 5. júna 2015 obrovskú dávku tanečných rytmov. Zahrajú na nej Nemci Jazzamor a Tape Five, DJ Joáo Costa z Portugalska, domáci DJ C.O.D.E. a Miloš Biháry Quartet.

piatok/ 20:00/ design factory/ vstupné od 17 eur

Brunch v SNG

Pozývame vás stráviť nedeľu s dobrým jedlom, výhľadom na Dunaj a zaujímavým galerijným programom vo vynovenej kaviarni Berlinka. Súčasťou galerijného programu je prehliadka aktuálnej výstavy s lektorkou Barborou Jurinovou. Na júnovom brunchi predstavíme projekt kurátorky Vladimíry Büngerovej – výstavu Sochárky, ktorá odhaľuje menej a viac známych príbehov žien – sochárok.

nedeľa/ 11:00/ Slovenská národná galéria/ vstupné 25 eur- deti do 10 rokov zdarma

ilustračná foto

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM