Rôzne

Chceli by ste mať doma sedačky z Kina Mladosť? Vieme, ako ich získať!

Najstaršie slovenské kino chystá rekonštrukciu, vďaka ktorej si budete môcť kúsok z neho odniesť domov a sledovať filmy ako v kine.

Ilustračný obrázok k článku Chceli by ste mať doma sedačky z Kina Mladosť? Vieme, ako ich získať!
3
Galéria
Zdroj: Kino Mladosť

Ste nostalgik alebo máte doma zbierku najrôznejších predmetov z kín? Ak vám v nej chýba kinosedačka alebo len jednoducho túžite dodať svojmu domovu svojrázny šmrnc, v týždni od 27. marca bude Kino Mladosť meniť sedadlá a vy môžete tie staré z roku 2001 získať za menšiu sumu a odvoz.

Doma ako v kine

Sedadlá sú primerané veku a ceny veľmi výhodné. Jedno sedadlo môžete získať za 10 eur, dve za 9 eur/ks, tri za 8 eur/ks a štyri a viac sedadiel za 7 eur/ks. „Vzhľadom na konštrukciu je lepšie si zobrať dve a viac. Ak máte záujem, napíšte na biosba@stonline.sk alebo zavolajte v pracovný deň a pracovnú dobu na 02/5443 5003 a pýtajte si prevádzkárku p. Chorvátovú. Budete doma sedieť ako v kine,“ uvádza Kino Mladosť.

V roku 2001 sa v kine uskutočnila kompletná rekonštrukcia interiéru. Mladosť dostala nové sedadlá so zabudovaným tlmočníckym zariadením, nový akustický obklad sály a klimatizáciu. V tomto roku plánuje kino okrem kinosedačiek vymeniť aj koberce a zrekonštruovať toalety. Prevádzku kina by ale práce nemali obmedziť.

Najstaršie kino, Kino Mladosť, premieta nepretržite už viac ako 100 rokov. Vymenili sa v ňom generácie ľudí, vystriedali rôzne vlády a program kina bol dokonca istý čas ovplyvnený vládou Stalina.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM