Rôzne

Vodiči, pozor! Výstavba nultého obchvatu si vyžiada dopravné obmedzenia

Od štvrtka je naplánovaná uzávera diaľnice D2 v oboch smeroch. Dôvodom uzávery sú uskutočňované práce na osádzaní prefabrikovaných nosníkov budúceho diaľničného mosta.

Ilustračný obrázok k článku Vodiči, pozor! Výstavba nultého obchvatu si vyžiada dopravné obmedzenia
Zdroj: TASR

Pre výstavbu nultého obchvatu Bratislavy musia vodiči rátať s obmedzeniami. Informoval o tom koncesionár projektu, spoločnosť Zero Bypass Limited.

Obchádzková trasa

Od štvrtka zhruba od 22:00 hod. do pondelka (4. 11.) do 4:00 hod. je naplánovaná uzávera diaľnice D2 v oboch smeroch. Obchádzková trasa pre smer D2 Maďarsko – Petržalka povedie zjazdom D2 Maďarsko – Jarovce, následne po ceste III/1020 a napojí sa na cestu I/2.

Obchádzková trasa pre smer D2 Petržalka – Maďarsko bude vedená po kolektore D2 v smere na Maďarsko. Dôvodom uzávery sú uskutočňované práce na osádzaní prefabrikovaných nosníkov budúceho diaľničného mosta na diaľnici D4 v križovatke Jarovce (križovanie D4/D2).

Uzávierka vetvy diaľnice D2

Z dôvodu výstavby diaľnice D4 dôjde k úplnej uzávierke vetvy diaľnice D2 v križovatke Jarovce v smere Maďarsko – Jarovce v termíne od 06:00 hod dňa 04. novembra 2019 do 22:00 hod. dňa 30. apríla 2020. Bratisla­va24.sk o tom informovala Veronika Martiniaková, hovorkyňa KR PZ v Bratislave.

Dopravné obmedzenia budú riadne vyznačené prenosným dopravným značením.

Ilustračný obrázok

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM