Rôzne

BLÁZON za volantom! Policajti neverili vlastným očiam, čo 35-ročný muž stváral počas jazdy

Keď ste si už niekedy povedali, že ste videli všetko, tak teraz túto úvahu zrejme zmeníte. Adeptom na šoféra roka určite nebude tento vodič!

Ilustračný obrázok k článku BLÁZON za volantom! Policajti neverili vlastným očiam, čo 35-ročný muž stváral počas jazdy
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj

Čo sa stalo?

Bratislavskí dopravní policajti si zrejme mysleli, že sa im to, čo vidia, len zdá alebo sníva. Zaznamenali totiž kuriózny prípad hraničiaci s nebezpečnosťou, ba až bláznovstvom. „Počas výkonu služby zadokumentovali dopravný priestupok 35-ročného vodiča osobného motorového vozidla značky Suzuki SX, ktorý namiesto riadneho venovania sa vedeniu motorového vozidla v premávke, sa počas jazdy venoval úplne inej aktivite,“ uviedla polícia na Facebooku.

„Vodič zjavne nesledoval situáciu v cestnej premávke a plne sa nevenoval vedeniu vozidla, nakoľko listoval a čítal otvorenú knihu ktorú si oprel o volant vozidla,“ šokovali policajti a pridali aj video.

Ako ďalej dodali muži zákona, tak zo strany Krajského dopravného inšpektorátu v Bratislave bolo v tejto súvislosti vykonané objasňovanie a vodič je v súčasnosti riešené v správnom konaní.

„V nadväznosti na tento prípad dôrazne apelujeme na všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa za každých okolností venovali a sústredili na situáciu v premávke, a podobné aktivity za volantom za žiadnych okolností nerobili,“ hlási polícia.

KLIKNITE aj na tieto články:

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM