Ivana Herková Rôzne

Alexandrovci, Bára Basiková a Martin Chodúr spolu na jednom pódiu! Súťaž a vyhraj.

Víťaz ČeskoSlovenskej SuperStar, držiteľ ocenenia Objav roku ankety Český slavík a predovšetkým spevák s jedinečným hlasovým prejavom Martin Chodúr, bol ohlásený ako druhý hosť turné ALEXANDROVCOV, ktoré sa uskutoční na prelome mája a júna 2012. Za

Chodúr slávny armádny súbor natoľko obdivuje, že preňho dokonca zložil vlastnú pieseň! Jej názov znie „Moskva je v plamenech“ a je napísaná priamo „na telo“ viac než 120 člennému súboru, ktorého mohutné hlasy Martina Chodúra inšpirovali. Bára Basiková sa na turné pripravuje rovnako usilovne a poznáme piesne, ktoré so súborom zaspieva. Budú to hneď dve veľké árie zo svetoznámych muzikálov Andrew Lloyd Webbera! Ktoré? Príďte sa pozrieť! Ako bonus pridá svoj vlastný, operne ladený hit „Veni Domine“. Bára Basiková bude hosťom Alexandrovcov v Žiline, Prešove, Brezne, Skalici, Nitre a Bratislave. S Alexandrovcami samozrejme príde aj vynikajúci sólista Vadim Ananev, známy ako „Majster Kalinka“, ktorý mal v máji 2011 v Prahe sólový koncert. Ananevovi tlieskala postojačky plná sála Kongresového centra Praha. Jeho legendárna „Kalinka“ nebude chýbať ani tentokrát! Ich repertoár už dávno netvoria len ruské národné piesne (Kaťuša, Kalinka či Smugljanka), ktoré všetci veľmi dobre poznáme, ale zasahuje do všetkých hudobných žánrov od klasiky, cez jazz, rock až po modernú hudbu. Pre súčasné turné pripravili Alexandrovci program, ktorý spája osvedčenú klasiku a celkom nové piesne v ich repertoári. Tešiť sa môžeme aj na ich úchvatné tanečné výkony s jedinečnými choreografiami. Predpredaj vstupeniek prebieha exkluzívne v sieti TICKET ART na www.ticket-art.sk.

Viac informácií o celom turné nájdete na www.alexandrovci.info.

**Získajte CD Vadima Ananeva, sólistu Alexandrovcov, stačí ak nám napíšete, koľko spoločných koncertov na Slovensku budú mať Martin Chodúr, Bára Basikova a Alexandrovci?

  1. 2
  2. 5
  3. 11**

Správne odpovede môžete posielať do 27. marca 2012 na mail herkova@global24.sk. Zo správnych odpovedí vyžrebujeme 3, ktorých odmeníme CD-čkom Vadima Ananeva. K správnym odpovediam napíšteaj svoju adresu, aby sme vám v prípade výhry CDčko mohli zaslať.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM