Nina Táborská Kultúra

Ako sa zabaviť v Bratislave počas volebného víkendu

Viete už, čo budete robiť keď odvolíte? Máme pre vás niekoľko tipov.

Ilustračný obrázok k článku Ako sa zabaviť v Bratislave počas volebného víkendu
Foto: Nina Táborská / Zdroj: Dnes24.sk

Marcový Burzoblšák

Máte veľa oblečenia a neviete čo s ním? Na Burzoblšáku nájdete všetko, aj luxusné značky. Či už patríte k tým, čo sa brodia izbou plnou oblečenia alebo k tým, ktorým plné skrine nestačia a nakupovali by ste neustále, na Burzoblšáku by ste si mohli prísť na svoje. Môžete kupovať, aj predávať. V tom druhom prípade sa nezabudnite vopred registrovať prostredníctvom Facebooku. Event nájdete TU.

Sobota / Areál Základnej školy Pavla Marcelyho / 08:00 – 14:00 / Vstup voľný

Bratislavská knižná burza

Knihy, gramoplatne, pohľadnice, časopisy, CD-čka, a keď motyka vystrelí i komiksy, plagáty a audiokazety – to všetko sľubuje 25. vydanie Bratislavskej knižnej burzy. Tentokrát sa špeciálne môžete tešiť na zbierku vzácnych kníh, ktoré ilustroval Zdeněk Burian.

Akcia sa bude konať v rámci podujatia TRH – PIAC – MARKT.

Sobota / Stará tržnica / 10:00 / Vstup voľný

Bratislavské mineralogické dni

Tradičná a dobre známa predajná výstava minerálov, fosílií, meteoritov a šperkov z drahých a ozdobných kameňov opäť prichádza do Ružinova. Bratislavské mineralogické dni predstavia viac ako 50 vystavovateľov zo Slovenska, Českej republiky, Maďarska, Poľska ale aj Nemecka, Rakúska aj Ruska.

Sobota / Dom kultúry Ružinov Cultus / 09:00 / Vstupné 1 euro

Volíme nový Fresh Market!

„Spríjemnite si s nami veľký deň a naplánujte si na sobotu okrem návštevy volebných miestností aj návštevu Fresh Marketu!“ vyzýva nový Fresh Market Bratislavčanov.

Okrem bohatej ponuky novootvorených prevádzok ponúkne farmárska tržnica aj program pre tých najmenších. Ako vyzerá nový Fresh Market sa dozviete TU: Nová farmárska tržnica privítala prvých zákazníkov.

Sobota / Fresh Market / 10:00–14:00 / Vstup voľný

Lego víkend

Nákupné a spoločenské centrum Central si pripravilo špeciálnu lego akciu pre najmenších návštevníkov, ktorá sa bude konať už tento víkend. Deti sa tak budú môcť zoznámiť s novou radou lego Nexo Knights, ktorá ich prenesie do starodávneho prostredia kráľov, rytierov a šašov a súčasne prekvapí svojimi netradičným prepojením s digitálnym svetom budúcnosti. Okrem toho sa deti môžu tešiť na viaceré stanovištia, kde si vyskúšajú ako majú zahnať monštrá do Knihy príšer či postaviť jedného z troch úžasných rytierov bleskovou rýchlosťou.

Sobota-Nedeľa / OC Central / 10:00 – 18:00 / Vstup voľný

Skaza Titaniku

Skaza Titaniku – príbeh, ktorý dodnes fascinuje a inšpiruje umelcov naprieč žánrami. John Fiske napísal vtipnú paródiu pre dvoch hercov (Sväťo Malachovský a Michal Kubovčík), ktorí špekulujú nad tým, ako by si skazu Titaniku zahrali, keby tú možnosť mali.

Sobota / Štúdio L+S / 19:00 / Vstupné 16 eur

Knižná Zóna bez peňazí Bratislava

V nedeľu sa v dome kultúry Dúbravka uskutoční knižná Zóna bez peňazí, na ktorej budú dostupné knihy, CD, DVD a platne. Odniesť si budete do svojej knižnice čokoľvek, čo sa vám bude páčiť. Rovnako tak aj môžete prispieť vlastnou zbierkou, avšak, časopisy nenoste.

Nedeľa / Dom kultúry Dúbravka / 10:00 – 17:00 / Vstup voľný

2. ročník Rodinného trhu Ružinovčanov

Vymeň, predaj, kúp aj daruj. To je motto 2. ročníka Rodinného trhu Ružinovčanov, ktorý sa uskutoční už túto nedeľu. Trh organizujú samotní obyvatelia s cieľom nielen zbaviť sa nepotrebných vecí a posunúť ich za susedské ceny ďalej, ale aj upevniť komunitný život v Ružinove. Okrem klasickej burzy oblečenia a hračiek pre deti či prezentácie a predaja „hand-made“ výrobkov čaká na najmenších návštevníkov aj bohatý program. Vo veľkej sále DK Ružinov ich budú od 10:00 do 16:00 zabávať animátori, čakajú ich aj tvorivé dielne a novinkou bude piesková animácia.

Nedeľa / Dom kultúry Ružinov / 10:00 – 16:00 / Vstup voľný

Okrem toho sa v Bratislave počas soboty koná aj Japonský filmový festival, viac sa dozviete tu: Japonský filmový festival v Bratislave otvára Tancujúci Karate Kid

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM