Tlačové správy

8 dôvodov, prečo by každý skutočný chlap mal vedieť tancovať

Venované frustrovaným mužom, ktorých sa partnerky bezúspešne snažia pri každej príležitosti ťahať na parket. Venované frustrovaným ženám, ktorých partneri sa všemožne snažia vyhnúť téme „tanečný kurz“.

Ilustračný obrázok k článku 8 dôvodov, prečo by každý skutočný chlap mal vedieť tancovať
Zdroj: www.dailymail.co.uk

Dôvod #1 Nevyhnete sa tomu

V priebehu celého Vášho života sa stretnete s akciami, na ktorých sa tancuje. Stužkové slávnosti, svadby, diskotéky, firemné párty, oslavy narodenín,…Takže sa pripravte na to, že tanec vždy bude súčasťou Vášho spoločenského života. Je teda na čase naučiť sa hýbať do rytmu.

Dôvod #2 Tanec zlepšuje koordináciu tela

Tanec pomáha zlepšovať celkovú koordináciu, zlepšuje držanie tela a pomáha zvýšiť kontrolu nad vlastným telom. Živým dôkazom je Bruce Lee- vedeli ste, že tento majster bojových umení kedysi profesionálne tancoval chachu?

Dôvod #3 Párový tanec učí vzájomnému rešpektu

Také tanečné kurzy v Bratislave môžu byť pre pár ozajstnou partnerskou poradňou. Pri tanci v páre sa musíte vedieť spoľahnúť na toho druhého, vedieť ho počúvať aj bez slov, vnímať reč jeho tela. Tanec sa môže ľahko stať vaším novým spoločným koníčkom a únikom od pracovných povinností.

Dôvod #4 Naučiť sa tancovať znamená naučiť sa viesť

Jedným zo základných predpokladov úspešného výkonu na parkete je umenie viesť partnerku. Pozor! Viesť neznamená dominovať! Partner je na parkete pre partnerku rám, partnerka obrazom. Čo „povie“ na parkete partner, to partnerka urobí. Ako to však máte medzi sebou zariadené mimo parketu, to sa tancom pravdepodobne zásadne nezmení.

Dôvod #5 Sebavedomie

Hneď, ako budete vedieť viesť dámu na parkete, cítiť sa dobre vo svojej koži a hýbať sa do rytmu, vaše sebavedomie razom narastie, a to na parkete i mimo neho.

Dôvod #6 Stanete sa súčasťou novej komunity

Na tanečných kurzoch sa stretáva množstvo ľudí z rôzneho prostredia, no s rovnakým zámerom- dobre sa zabaviť. Spoznáte veľa nových ľudí, možno získate zaujímavé kontakty a ktovie, možno na tých nezadaných tam čaká aj budúci životný partner.

Dôvod #7 Zlepšíte si kondíciu

Skúsili ste už niekedy odtancovať päť po sebe idúcich tancov, každý v trvaní dvoch minút a bez prestávky? Tanec je naozaj úžasným kardio cvičením, ktoré je na rozdiel od cvičenia vo fitku navyše aj zábavné.

Dôvod #8 Dámy, dámy, dámy

Ešte stále sa rozhodujete, či ísť do toho? Najlepší dôvod na záver! Predstavte si párty miestnosť plnú ľudí, hlasnú hudbu, pár ľudí pri bare, väčšina ľudí tancujúca na parkete. V strede parketu tancuje najpríťažlivejšia žena z celej miestnosti, svojimi sexi pohybmi do rytmu hudby sa neoficiálne korunuje kráľovnou večera. Čo myslíte, kto ju bude dnes v noci odprevádzať domov? Pán stojaci celý večer pri bare, či lev parketu, ktorý jej v rytme tanga ukáže, ako má správny muž viesť ženu?

Skutočného parketového leva z Vás urobí len Tanečná škola GALA! Tanečná škola s profesionálnym prístupom a vyše 20-ročnou tradíciou. Prihláste sa na kurz už dnes!

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

8 dôvodov, prečo by každý skutočný chlap mal vedieť tancovať
8
Galéria
Zdroj: www.cuttingedgedjs.com
Zdroj: PR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM