Tlačové správy

5 tipov, čím potešíte svojho muža pod stromčekom

Hovoríte si každé Vianoce, že kupovanie darčekov už nikdy nenecháte na poslednú chvíľu, ale vždy sa to nejako skĺzne a nakupujete ich pár dní pred Štedrým dňom?

Ilustračný obrázok k článku 5 tipov, čím potešíte svojho muža pod stromčekom
Zdroj: TASR

Kupovať darčeky pre mužov rozhodne nepatrí medzi najjednoduchšie veci, no keď si poviete, že sa vyhnete každoročnému klišé, bude to jednoduchšie. A tu je 5 tipov, ktorými môžete potešiť svoju drsnejšiu polovičku.

Kúpte pivo

Nebojte sa, nepôjdete do hypermarketu a tam nekúpite prepravku europiva. Remeselné pivovary prežívajú renesanciu a pivo z každého z nich chutí výnimočné. Výnimočne dobre. Že sa v tom nevyznáte? Tu je niekoľko najlepších česko-slovenských remeselných pivovarov – Matuška, Kaltenecker, Clock, Wywar, Štramák, Buntavar, Sessler či Hop Grup. Aj pivo môže byť super darček, keď vyberiete to správne.

Brady sú sexi

Brady sú sexi a udržiavané brady ešte viac. Preto mu kúpte kozmetiku, vďaka ktorej bude jeho brada vyzerať ako z módneho magazínu. Kefa, balzam, zastrihávač či olej na bradu je super voľba. Nemá vás muž bradu? Po tomto darčeku si ju nechá narásť.

Lístky na futbal

Miluje váš muž futbal? Kúpte mu lístky na zápas. Ale pozor, žiadna obyčajná slovenská liga, ale niečo extra. Lístky na FC Barcelona, Manchester United, Real Madrid či Bayern Mníchov ho určite nenechajú chladným. Navyše vy si počas zápasu môžete urobiť skvelú dámsku jazdu. Win-win pre obe strany.

Zaprisaháva, že po Novom roku začne cvičiť?

Už od októbra počúvate o tom, ako po novom roku začne cvičiť? Že už mu nikto neverí výhovorky, že sa mu zbehlo oblečenie pri praní? Kúpte mu permanentku do fitness centra a oblečenie Under Armour, ktoré dokáže motivovať aj tých najväčších lenivcov. Keď sa po rozbalení darčeka na vás škaredo pozrie, s úsmevom na perách mu poviete, že mu len pomáhate plniť jeho záväzky. Nepriestrelný argument.

Je skôr technický typ?

Má váš muž bližšie k technike ako ku športu? Nesnažte sa ho meniť pod stromčekom, urobte mu radosť. Ako? Inteligentné hodinky, audiofilské slúchadlá alebo hry na jeho obľúbenú hraciu konzolu budú zásahom do čierneho. Neviete si poradiť s výberom? Navštívte technické fórum na internete, tam požiadajte o radu a uvidíte, koľko mužov vám bude ochotných poradiť.

foto: ilustračná

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM