han Krimi

ZVRHLÍK z Detvy MASTURBOVAL v uliciach Bratislavy: Je vo väzbe, hrozia mu TRI roky!

Policajti zadržali muža, ktorý sa na frekventovanej bratislavskej ulici a v blízkosti náhodných okoloidúcich žien, dopúšťal verejného pohoršenia.

Ilustračný obrázok k článku ZVRHLÍK z Detvy MASTURBOVAL v uliciach Bratislavy: Je vo väzbe, hrozia mu TRI roky!
Zdroj: TASR/Pavol Zachar

O nechutnom prípade informuje polícia na Facebooku. „Vďaka pohotovej reakcii dvoch mladých žien, sa podarilo policajtom štvrtého bratislavského okresu v krátkom čase vypátrať a zadržať muža, ktorý sa – na pomerne frekventovanej bratislavskej ulici a v blízkosti náhodných okoloidúcich žien, dopúšťal verejného pohoršenia,“ uviedla polícia.

Robil to opakovane

Obvineniu z trestného činu výtržníctva čelí v tejto súvislosti 41-ročný Jozef B. z okresu Detva. „Ten mal podľa doterajších informácií v stredu (22.03.2023) krátko pred 22.00 h masturbovať na nadchode pre peších na Botanickej ulici, pričom zo vzdialenosti niekoľkých metrov toto konanie spozorovali dve mladé ženy, ktoré týmto úsekom prechádzali. Nasledujúci deň, vo štvrtok (23.03.2023) sa mal obvinený muž tohto konania dopustiť opäť, pričom v tomto prípade poškodené bezodkladne nahlásili toto konanie na linke 158,“ prezradili policajti.

„Policajti do krátkej doby od prijatia oznámenia prepátrali okolie a muža na základe popisu zadržali. Muž bol eskortovaný na policajné oddelenie a po vykonaní potrebných úkonov umiestnený v cele policajného zaistenia,“ podotkli.

Aktuálne je muž stíhaný väzobne a ako dodali muži zákona, v prípade preukázania viny pred súdom hrozí obvinenému mužovi trest odňatia slobody až na tri roky.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Výber z aktuálnych tém:

TAKTO TO MÁ VYZERAŤ – NAMIESTO PÍSANIA STATUSOV NA SOCIÁLNE SIETE ZAVOLALI NA 158, ZVRHLÍK BOL V KRÁTKOM ČASE ZADRŽANÝ...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Monday, March 27, 2023
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM