Rôzne Správy

Zuzana Pravňanská, známa z legendárneho seriálu ako Majka z Gurunu, riadi bratislavskú električku

Pri cestách MHD sa občas oplatí nahliadnuť do kabíny vodiča. Jednu z bratislavských električiek totiž riadi bývalá detská herecká hviezda.

Ilustračný obrázok k článku Zuzana Pravňanská, známa z legendárneho seriálu ako Majka z Gurunu, riadi bratislavskú električku
3
Galéria
Zdroj: Zuzana Pravňanská FB

Vari niet nikoho, kto by nepoznal legendárny seriál Spadla z oblakov, ktorý kraľoval televíznym obrazovkám v osemdesiatych rokoch. Jeho najväčšou hereckou hviezdou bola vtedy ešte malá Zuzka Pravňanská.

Usmiata vodička

So Zuzanou sa život nemaznal. Namiesto vysnívanej hereckej kariéry si prešla ťažkým obdobím. Mala rodinné problémy, prišla o deti a ocitla sa takmer na dne. Dnes však už žije životom pravidelne pracujúcej ženy, ktorá svoje povolanie naozaj miluje.

Hrdo sa vyjadruje o svojej práci vodičky električky a zdá sa, že povolanie, ktoré jej naozaj sadlo, tak skoro opustiť neplánuje. To, že si na ňu mnohí pamätajú, sa dá vyčítať aj na sociálnej sieti, kde sa ľudia pýtajú, v ktorej električke sa s ňou môžu zviezť. Je možné, že niektorí vďaka nej opustia aj pohodlie auta a presadnú na MHD. „Škoda, že keď som v Bratislave, nechodím hromadnou dopravou. Asi urobím výnimku …na akej trase jazdíš, Zuzi?“ pýta sa napríklad Daniella.

Redakcia Bratislava24.sk Zuzanu naposledy videla riadiť električku číslo 5 a 2. Vozidlá, v ktorých kabíne sedí Zuzana Pravňanská, sa, samozrejme, môžu meniť. Pri troche šťastia sa však určite aj vám podarí natrafiť na sympatickú „Majku z Gurunu.“

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM