Nina Táborská Krimi

Zlodeji si nedajú pokoj ani počas sviatkov. Neznámy páchateľ sa vlámal do automatických vysávačov na čerpacej stanici

Bratislavskí policajti pátrajú po neznámom zlodejovi, ktorý sa vlámaním do automatických vysávačov na čerpacej stanici na ulici Svornosti v Bratislave obohatil o 137 eur. Spôsobil navyše škody vo výške 400 eur.

Ilustračný obrázok k článku Zlodeji si nedajú pokoj ani počas sviatkov. Neznámy páchateľ sa vlámal do automatických vysávačov na čerpacej stanici
Zdroj: TASR

Podľa doterajšieho vyšetrovania ku krádežiam malo prísť medzi 18.00 hodinou dňa 27.12.2014 do približne 02.30 hodiny nasledujúceho dňa.

Po tom, ako páchateľ nezisteným predmetom vypáčil bočné plechové dvere na dvoch vysávačoch, odcudzil z ich vnútornej časti kovové mincovníky. Nachádzala sa v nich finančná hotovosť v celkovej výške viac ako 137 eur.

Škoda, ktorá poškodenej spoločnosti krádežou mincovníkov a hotovosti vznikla, bola vyčíslená vo výške viac ako 337 eur, škoda poškodením bola vyčíslená vo výške 400 eur.

Poverený príslušník Policajného zboru začal v tomto prípade trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže. Za uvedené konanie hrozí zlodejovi trest odňatia slobody až na dva roky.

Bratislava24.sk informovala bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová.

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM