Tlačové správy

ZĽAVOBRANIE v Boroch už o pár dní: Prichádzajú 4 dní plné októbrových zliav!

4 kabelky, 2 páry topánok, čižmy, kabát aj zimná bunda, čiapka, sukňa, sveter… Sen sa stane skutočnosťou! Od 12. – 15. októbra sa môžeme všetci tešiť na parádne zľavy a dopriať si tak radosť z noviniek jesenných trendov.

Ilustračný obrázok k článku ZĽAVOBRANIE v Boroch už o pár dní: Prichádzajú 4 dní plné októbrových zliav!
Zdroj: Bory Mall

Čo všetko by sa vám zišlo vo vašom šatníku? Dovoľte si kúpu nových kúskov s dobrým pocitom! Zľavobranie je bližšie, než si myslíte… Originálne strihy, farby aj vzory nájdete so zľavami až do 50%. Exkluzívnu zľavovú knižku so 130 kupónmi nájdete v magazíne EMMA č.11. Kupón na výmenu za zľavovú knižku nájdete tiež od 9.10. pribalený v časopise Báječná žena a Nový čas pre ženy. Prichádzajú štyri októbrové dni v znamení jesenných zliav!

Darček vášmu blízkemu? Kúpte darčekové karty Bory Mall v hodnote 100 € a ako bonus dostanete 10€ darčekovú kartu. Brali by ste dioptrické sklá zadarmo? Majú ich pre vás v Optike Frohlich. Na svoje si prídu aj veľkí či malí hudobníci, v Muzikeri si môžu vybrať hudobný nástroj aj za polovicu.

Nadčasovú taliansku módu môžete mať s 30 % zľavou v Elis a štýlové kúsky napríklad aj s tradičnými slovenskými vzormi vo Factory WTF?! s jedinečnou 20 % zľavou. Slovenské módne kolekcie nájdete aj v ERRORE, kde vás potešíme so zníženými cenami o 25%. Neformálnu urban módu si príďte vybrať do Fashion point s krásnou 50% zľavou. Met-Diesel-Emporio Armani ponúka exkluzívne svetové značky o 20% lacnejšie. Buďte autentickí s módou značky S. Oliver, ktorá si pre vás pripravila 25% zľavy.

Ľuďom žijúcim naplno urobia radosť 25% zľavami značky DOUBLE RED Design a fanúšikom zimných športov oblečením v MEATFLY s 30% zľavami. Športová predajňa značky Nike si pre všetkých ľudí so športovým duchom pripravila o 25% znížené ceny.

Dámy sa môžu cítiť lepšie každý deň vďaka novým kúskom Madam Podprsenka, kde si vyberú zo zliav až do 30 %. Pánov potešíme novými hodinkami či šperkami Presinsky & CO, kde môžu vybrať sebe aj svojim polovičkám. Prvá špecializovaná predajňa LG na Slovensku ponúka 10% zľavy a mobilný operátor O2 prináša o 20% lepšie ceny na vybraný paušál. Pre celú rodinu nakúpite kvalitné slovenské potraviny v predajni Starý otec s 10% zľavou.

Najradšej by ste si dopriali všetko? Odmeňte sa, teraz je ten správny čas. Zľavy a limitované ponuky platia počas Zľavobrania v Bory Mall. To si dovoľ!

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Bory Mall
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM