han Rôzne

Základnú školu neďaleko Pentagonu stráži polícia: Deti sa už cítia bezpečnejšie! FOTO

V aktuálnej situácii je bezpečnosť detí mimoriadne dôležitá. Keď treba, postará sa o to aj mestská polícia. Urobila tak v Podunajských Biskupiciach.

Ilustračný obrázok k článku Základnú školu neďaleko Pentagonu stráži polícia: Deti sa už cítia bezpečnejšie! FOTO
3
Galéria

„Žiaci Základnej školy Bieloruská, sídliacej v Podunajských Biskupiciach, sa v uplynulých týždňoch stali svedkami viacerých konfliktov či vyostrených situácií v jej okolí. Bezpečnosť detí nie je vedeniu školy ani mestskej časti ľahostajná, preto sa na nás obrátili s prosbou o pomoc,“ informuje mestská polícia na Facebooku.

Sú v pohotovosti

V týchto dňoch je v blízkosti školy vidieť hliadky mestskej polície častejšie. „Policajtky a policajti z Útvaru zásahovej jednotky a kynológie sa starajú najmä o bezpečný návrat žiakov zo školy domov,“ píše polícia.

Ako ďalej dopĺňa polícia, deti podľa slov pani riaditeľky, vnímajú pohyb mestskej polície pri príchode, ale aj odchode zo školy a cítia sa bezpečnejšie.

„Myslia si, že je správne, že tam policajti stoja, pretože potom nikto nikomu neubližuje. Pre niektoré deti je to zážitok. Vnímajú to ako niečo nové a iné. Policajtom sa dokonca prihovorili a poďakovali im za to, že nás strážia,“ reagovala na prítomnosť polície triedna pani učiteľka 2.B.

Ďalšie aktuálne témy

ZŠ Bieloruská je pod dohľadom polície
3
Galéria

Na bezpečnosti detí 👧👦 nám záleží. Žiaci Základnej školy Bieloruská🏫, sídliacej v Podunajských Biskupiciach, sa v...

Posted by Mestská polícia Bratislava on Tuesday, April 5, 2022
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM