Tlačové správy

Zahviezdi na KAŽDEJ párty! S parádnym kostýmom sa môžeš zmeniť na ČOKOĽVEK

Zadanie dress codu je už akýmsi trendom firemných večierkov, spoločenských párty, silvestrovských osláv, rodinných stretnutí, či školských podujatí.

Ilustračný obrázok k článku Zahviezdi na KAŽDEJ párty! S parádnym kostýmom sa môžeš zmeniť na ČOKOĽVEK
17
Galéria

Akciu vie práve takýto tematicky zadaný outfit naladiť na rovnakú dobu, či okruh kreatívnosti, na ktorej sa skupina dokáže už pri samotnej príprave poriadne zabaviť. Veď nakoniec, byť na chvíľu kovboj, či ninja, ježibaba na metle, alebo iný populárny hrdina z filmu a vžiť sa do svojej novej role na pár hodín môže byť skutočne nezabudnuteľný zážitok.

PRÍPRAVU NETREBA PODCENIŤ

Už onedlho sa milovníci premien na rozprávkové, ale aj strašidelné bytosti budú môcť vyblázniť pri príprave kostýmov a masiek na halloweenske večierky, aby mohli zažiariť čo najviac dôveryhodným vyobrazením svojej postavy. Takže ak sa chystáte byť zombie, duch, čarodejníčka, alebo upír, nezabudnite na detaily a dajte si na stvárnení postavy poriadne záležať.

NECHAJTE SI PORADIŤ a VYBERTE SI Z NAJLEPŠIEHO

Ak chcete mat masku prešpikovanú detailmi, aby ste na večierku už pri vstupe do miestnosti doslova vyrazili všetkým dych a nemáte na jej prípravu dostatok času, ktorý si samotná príprava určite vyžaduje, aby ste boli čo najautentickejší, neváhajte využiť služby požičovne kostýmov s predajňou doplnkov AVE PARTY v Petržalke, alebo MASKY.SK v Karlovej novej Vsi. Okrem toho, že budete mať na výber z množstva krásnych šiat, získate aj množstvo inšpirácií na nadchádzajúce spoločenské udalosti, ale aj veľa rôznych možností, čím všetkým tajomným sa na jeden večer môžete stať.

NA SVOJE SI PRÍDU VŠETCI

Preto neváhajte a ak snívate byť námorníkom, alebo chcete byt kreslená postavička nejakej disneyovky, alebo chcete byť drsný bojovník, či princezná, alebo zvieratko, alebo chcete mať zelené oči, modré vlasy, príďte si vybrať kostým, s ktorým sa vám dozaista podarí preniesť v čase a zažiť tak nefalšovaný pocit z dôb, ktoré poznáme len z rozprávania, rozprávok, filmov, alebo fiktívnych príbehov.

JE TO VÝHODNÉ

A prečo si vybrať práve požičovňu? Jedným z dôvodov je aj to, že je to mimoriadne výhodné. Keď si kúpite kostým, použijete ho raz a ostane vám visieť v skrini. A to, uznajte, sú vyhodené peniaze. Rovnako je to aj v prípade kostýmu pre dieťa, ktoré z neho rýchlo vyrastie. Naproti tomu, ak si vyberiete požičovňu, na každej párty môžete byť vždy niekto úplne iný.

Navyše, pri požičiavaní kostýmov máte vždy istotu, že vám ten váš vysnívaný kostým padne ako uliaty. Ubránite sa tak sklamaniu, keď si z internetového obchodu objednáte vybraný kúsok, no po jeho doručení zistíte, že nie je podľa vašich predstáv alebo vám jednoducho nesedí.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: AVE PARTY
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM