Kultúra

Začiatok novomestského kultúrneho leta ponúkne na Kuchajde skvelý program

Okrem iných vás zabavia aj kapely Komajota a Funkiez, bubnová formácia Campana Batucada či speváci Dara Rolins a Tomáš Buranovský.

Ilustračný obrázok k článku Začiatok novomestského kultúrneho leta  ponúkne na Kuchajde skvelý program
7
Galéria
Zdroj: TASR

V areáli prírodného kúpaliska Kuchajda v Novom Meste sa v sobotu 23. júna začne tohtoročné kultúrne leto. „Otvorenie sme opäť zostavili tak, aby si v ňom našiel každý to svoje. Vstup je, samozrejme, bezplatný. Zdarma bude aj množstvo atrakcií či sladké prekvapenie pre deti,“ hovorí novomestský starosta Rudolf Kusý.

Komajota aj Dara Rolins

Dopoludnie bude od 10:00 hod. vyhradené súťažiam a zábave pre deti a celé rodiny, napríklad v rámci historického projektu Stredovek naživo. Vyblázniť sa budú môcť na rôznych atrakciách, do tanca popritom vyzve skupina S3t Kidz a latino fitneska Erika.

Hlavný program sa začína o 14:30 hod. Zostavený je z interpretov rôznych hudobných žánrov, predvedú sa napríklad aj deti z novomestských škôl. Atmosféru kultúrno-zábavného programu doplnia taktiež kapely Komajota a Funkiez, bubnová formácia Campana Batucada, spevácky seniorský súbor Novomešťan či speváci Dara Rolins a Tomáš Buranovský. Pomyselnú bodku za sobotným programom dá ohňová šou a tradičné zapálenie vatry.

Otvorením Kultúrneho leta 2018 v Novom Meste odštartuje zároveň aj letná kúpacia sezóna na Kuchajde. Tú bude aj tento rok sprevádzať viacero aktivít, ako napríklad letné kino, fitnes, letná joga či koncerty na Kuchajde a v parku na Račianskom mýte.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM