Šport

Zabudnite na fitká, kde sa nedá dýchať. Zacvičte si zdarma vo Vodárenskej záhrade

Ubíja vás horúce počasie a neviete sa donútiť ísť cvičiť do posilňovne? Zacvičte si v krásnom prostredí Vodárenskej záhrady!

Ilustračný obrázok k článku Zabudnite na fitká, kde sa nedá dýchať. Zacvičte si zdarma vo Vodárenskej záhrade
10
Galéria
Zdroj: Karloveský športový klub

Počas letných mesiacov si aj tento rok môžete zacvičiť v krásnej záhrade Vodárenského múzea na Devínskej ceste. Od pondelka do štvrtka sú pre vás pripravené obľúbené cvičenia úplne zadarmo.

Cvičenie v záhrade

Pracovný týždeň môžete odštartovať zumbou o 18:00 hod. Aeróbne cvičenie v rytme latinskoamerickej hudby vás nabije novou energiou, ktorú počas týždňa tak veľmi potrebujeme. V utorky si prídu na svoje aktívne mamičky. O 9:30 hod. si zacvičia strollering a o 18:00 hod. dostane priestor zdravý chrbát.

V stredu so sebou vezmite aj svojich drobcov. O 9:30 hod. odštartuje zumbatomic a o 18:00 hod. Sexy body Workout – intenzívny intervalový tréning na celé telo pre naštartovanie spaľovania tukov.

Nezabudlo sa ani na seniorov, pre ktorých sú vo štvrtok o 9:30 hod. pripravené kardio a rehabilitačné cvičenia. O 18:00 hod. príde na rad vysoko intenzívny tréning s vlastnou váhou tela, ktoré vám vyformuje postavu.

Cvičenia prebiehajú počas celého júla a augusta. Jediné, čo so sebou potrebujete mať, je podložka na cvičenie. V prípade nepriaznivého počasia sa cvičenia neuskutočnia.

Cvičenia vo Vodárenskej záhrade
10
Galéria
Zdroj: Karloveský športový klub

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM