Barbara Dallosová Krimi

Zabijem ich a podrežem nožom, vyhrážal sa muž, ktorého spacifikovali bratislavskí policajti

Muži zákona riešili dramatický prípad. Jeho aktérom bol muž, ktorý sa vyhrážal zabitím nožom hneď niekoľkým ľuďom. Svoje plány opísal pracovníčke krízovej linky.

Ilustračný obrázok k článku Zabijem ich a podrežem nožom, vyhrážal sa muž, ktorého spacifikovali bratislavskí policajti
Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj

Policajti tretieho bratislavského okresu obvinili 59-ročného Štefana K. pre trestný čin nebezpečného vyhrážania. Prípad opisuje krajská polícia na sociálnej sieti. Podľa polície sa mal obvinený muž vyhrážať ďalším osobám so slovami: „Zabijem ich a podrežem ich nožom.“

Štefan mal podľa mužov zákona v stredu (3. 3.) v ranných hodinách volať na jednu z krízových liniek a pracovníčke povedať, že má vlastnoručne vyrobeným nožom v úmysle bodnúť iného muža. Pracovníčke prezradil aj meno svojej potenciálnej obete.

„Príčinu jeho úmyslu, skoncovať s iného životom mal byť dôvod, že si s mužom podľa jeho slov, už ,,nevie dať rady“,“ uvádza polícia.

Pracovníčka tiesňovej linky okamžite kontaktovala políciu a uviedla im zámer obvineného aj s lokalitou, kde sa mal nachádzať. Hliadka PZ sa okamžite dostavila na miesto. Obvinený aj v čase jej príchodu tvrdil, že muža ako aj jeho kamarátov zabije a podreže ich nožmi.

„Policajti muža zadržali a previedli na policajné oddelenie. Vec bude realizovaná v tzv. „super rýchlom“ konaní, 59-ročný Štefan K pôjde pred sudcu v zákonom stanovenom čase – do 48 hodín. Zároveň bol spracovaný podnet na väzobné stíhanie obvineného. Prípade preukázania viny hrozí Štefanovi trest odňatia slobody na 6 mesiacov až tri roky,“ uzatvára polícia.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Aktuality z Bratislavy a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM