Tlačové správy

Zabezpečovacie systémy, kamery či videovrátnik: Kompletné zabezpečenie počas pandémie

Zabezpečovacie systémy sú dnes neodmysliteľnou súčasťou nielen firiem, ale už aj domácností. Prečo? Kamery sú schopné uložiť videozáznamy a fotografie, ktoré slúžia ako dôkaz pre poisťovne, políciu i pre vás. Získate tak nielen pokojný spánok, ale aj poriadny dôkazový materiál. Ešte ich nemáte?

Ilustračný obrázok k článku Zabezpečovacie systémy, kamery či videovrátnik: Kompletné zabezpečenie počas pandémie
3
Galéria
Zdroj: ip-kamery

Pandémia a vnímaný nárast kriminality od šírenia koronavírusu po celom svete vplýval aj na bezpečnostný priemysel. Pribúdajúci počet prípadov vlámaní či krádeží má za dôsledok zvýšenú obozretnosť a ochranu priestorov i materiálnych vecí. V sektore domácej bezpečnosti pandémia urýchlila prechod k používaniu kamerových systémov. Domáce sledovanie bolo v minulosti úzko špecializovaným odvetvím.

Kamerové systémy museli byť profesionálne nainštalované a zapojené a neboli lacné.

Dnes si môže už každý objednať kamery online za rozumnú cenu s možnosťami vysokého rozlíšenia a nočného videnia, ktoré zahanbia ,,včerajšie“ kamery. A presne také nájdete aj u nás.

Roky praxe

Za roky úspešného fungovania na trhu s kamerovými a zabezpečovacími systémami sme skompletizovali širokú škálu produktov renomovaných značiek, vhodných pre každú situáciu a do každého priestoru. Ste majiteľom obchodíku a chcete mať prehľad, čo sa deje vo vašich priestoroch v čase, keď tam nie ste? Ste korporácia a hľadáte komplexné kamerové či zabezpečovacie riešenie? Radi by ste sa cítili vo vlastnej domácnosti ako v neodbytnej pevnosti? Či hľadáte kamery, nahrávacie zariadenia, pohybové čídlá, alebo kompletné zabezpečenie (alarm), na e-shope ip-kamery.tech toto všetko nájdete.

Ponúkame tiež poradenstvo a inštalácie systémov.

Pod jednou strechou

Popularita bezpečnostných kamier sa za posledné desaťročie násobne zvýšila a vďaka technologickému pokroku sú dnes dostupné v rôznych tvaroch, veľkostiach i cenových reláciách. Na e-shope ip-kamery.tech nájdete všetky typy zabezpečovacích produktov a príslušenstva – kamerové, poplachové i prístupové systémy, systémy kontroly vstupu, ochranu tovaru, skrine RACK, videovrátniky a mnoho ďalších.

Jedným z najobľúbenejších produktov sú kamery s pripojením na internet, nakoľko sú skvelým spôsobom, ako sledovať váš domov či firmu z ľubovoľného miesta na svete.

Prevencia

Ďalšou ,lahôdkou“ zo sveta zabezpečovacích systémov sú kamery vybavené snímačmi pohybu, umožňujúce detekovať pohyby. Aj ten najmenší pohyb môže tieto pohybové senzory spustiť a začne proces nahrávania videa.

Prítomnosť zabezpečovacích systémov slúži nielen pre záznamy po udalosti, ale aj ako prevencia. Už len pohľad na vše-vidiacu šošovku odradí zlodejov, narušiteľov i potenciálnych výmyselníkov. Inštaláciou monitorovacích systémov tak získate pokoj na duši už za minimálnu investíciu. Istota je predsa guľomet, tak prečo sa nepoistiť dopredu?

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: ip-kamery
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM