KAW Rôzne Správy

Za saunovaním pri jazere netreba cestovať do Fínska. Parádne sa spotíte aj pri Draždiaku!

Pri brehu jazera Veľký Draždiak vznikol zaujímavý projekt s názvom Pixxla. Samoobslužná sauna vzpruží zdravie, psychiku a pripraví pre každého návštevníka jedinečný zážitok.

Ilustračný obrázok k článku Za saunovaním pri jazere netreba cestovať do Fínska. Parádne sa spotíte aj pri Draždiaku!
16
Galéria

Užiť si saunovanie a potom sa hodiť do vôd čistého jazera. A to všetko priamo v Bratislave! Skvelý relax si najnovšie môžete užiť v kontajnerovej samoobslužnej saune priamo v Petržalke, pri Veľkom Draždiaku.

Prepnite sa do „off-line“

Privátna sauna s pieckou na drevo, ktorá priťahuje pohľady svojím príjemným dizajnom, je energeticky sebestačná. Jej obsluhu pritom zvládne skutočne každý začínajúci užívateľ. Pozitívne pocity pri saunovaní umocňuje aj svetlo praskajúceho plameňa a nádherný výhľad na jazero.

Sauny zlepšujú celkové zdravie, imunitu, energiu.

Industriálny wellnes v lone prírody je projektom šikovného Slováka Lukáša Kubicu, pre ktorého je saunovanie relaxom už od tínedžerskych čias. Lukášovi sauna priniesla okrem iného i objavenie samého seba. Konečne dokázal spomaliť a naplno relaxovať. Našiel „tam niečo“, čo dnes mnohým Slovákom chýba.

„Sauna pre mňa znamená off-line… V minulosti som stále pracoval. Nedokázal som vypnúť! Do sauny nezoberiete žiaden telefón a notebook… Zostanete tam len vy.“ A maximálne ďalšie 4 osoby.

Prvú Pixxla saunu, ktorá si okamžite získala obľubu u ľudí vyhľadávajúcich príjemný relax, umiestnil Lukáš pri jazere Zlaté piesky. Zdá sa, že podobný úspech neminie ani saunu pri Veľkom Draždiaku.

Saunu si vyskúšala aj redakcia Dnes24, reportáž z príjemného pobytu v nej si môžete pozrieť už onedlho.

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM