Tomáš Stupavský Krimi

Za brutálnu vraždu hrozí Chorvátovi desať rokov väzenia

V sobotu došlo v Senci k úmrtiu 44-ročného muža, ktorý následne v nedeľu nadránom podľahol bodnému poraneniu v oblasti brucha. Polícia už zo zločinu zabitia obvinila 41-ročného Dalibora, občana Chorvátskej republiky.

Ilustračný obrázok k článku Za brutálnu vraždu hrozí Chorvátovi desať rokov väzenia
Zdroj: TASR

Vyšetrovateľ PZ následne spracoval pre prokurátora podnet k podaniu návrhu na vzatie obvineného muža do vyšetrovacej väzby.

Podľa do terajších informácii mal Chorvát v sobotu 15.11. krátko pred polnocou fyzicky s nožom v ruke napadnúť poškodeného 44-ročného muža zo Senca. Celý incident sa mal odohrať pred pohostinstvom na Hviezdoslavovej ulicu v Senci.

Celému konfliktu vraj predchádzala hádka, po ktorej mal obvinený odísť a následne sa po 20 minútach vrátiť s nožom v ruke a bodnúť poškodeného do oblasti brucha a spôsobiť mu rezné poranenie v oblasti krku a ramena. Po prevoze do nemocnice muž svojim zraneniam v ranných hodinách podľahol.

V prípade preukázania viny hrozí Chorvátovi trest odňatia slobody na sedem až desať rokov. Informovala o tom dnes bratislavská krajská policajná hovorkyňa Karina Považanová.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM