Iné športy Tlačové správy

Vyše 700 párov, 34 krajín a 4 kontinenty: V Bratislave budeme hostiť svetovú tanečnú špičku!

Kongresová sála bratislavského hotela Doubletree by Hilton bude od 8. -10. septembra dejiskom tých najlepších tanečných párov sveta. Netradične v nových priestoroch bude totiž prebiehať už 6. ročník najvýznamnejšieho tanečno-športového festivalu v strednej Európe – Slovak Open Championship 2017.

Ilustračný obrázok k článku Vyše 700 párov, 34 krajín a 4 kontinenty: V Bratislave budeme hostiť svetovú tanečnú špičku!
Foto: Rastislav Búgel

Súťaž už tradične organizuje štvorica úspešných bratislavských klubov (Tanečno-športový klub M+M pri ZŠ Ostredková, Karloveské tanečné centrum, Tanečná škola Jagermajster a Tanečný klub Uni-Dance), ktoré počas troch dní v súťažnom programe predstavia divákom tri slávne súťaže – 25. ročník Bratislava Open, 20. ročník Ceny Alexandra Dubčeka a 39. ročník Dunajského pohára.

Vyhlasovateľom všetkých súťaží je Slovenský zväz tanečného športu, ktorý od Svetovej federácie tanečného športu (WDSF) v tomto roku získal právo na usporiadanie hneď dvoch významných šampionátov.

V piatok 8. septembra sa do Bratislavy po 19 rokoch vrátia Majstrovstvá Európy – tentokrát v štandardných tancoch mládežníckych párov do 18 rokov. V sobotu 9.septembra bude parket patriť Majstrovstvám sveta juniorov do 15 rokov, taktiež v štandardných tancoch.

Okrem uvedených súťaží sa diváci môžu tešiť na ďalších takmer 20 súťažných kategórií, ktoré do nášho hlavného mesta prilákali vyše 700 párov z 34 krajín a 4 kontinentov!

Súťaž prebieha za významnej finančnej podpory Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky.

Podrobné informácie k priebehu celého festivalu nájdete na www.soch.sk

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto správy.

Zdroj: Slovenský zväz taneč. športu
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM