Tlačové správy

Výrobky TAURIS a RYBA Košice na dosah bližšie. Bratislavčania ich nakúpia už aj v potravinách ŽABKA

Od januára majú aj Bratislavčania výrobky od TAURIS a RYBA Košice na dosah bližšie. Sieť potravín ŽABKA ich zaradila do sortimentu, nakoľko mäsové výrobky od TAURIS sú najviac preferovanou značkou, ktorú zákazníci spájajú s kvalitou šuniek, párkov a salám na pultoch predajní.

Ilustračný obrázok k článku Výrobky TAURIS a RYBA Košice na dosah bližšie. Bratislavčania ich nakúpia už aj v potravinách ŽABKA
Zdroj: TAURIS a.s.

Vďačia za to svojej stabilnej kvalite, chuti a čerstvosti. Vyplýva to z prieskumu spoločnosti TAURIS, ktorý pre ňu na vzorke 1005 respondentov realizovala agentúra 2muse.

Kvalita ide ruka v ruke s čerstvosťou

TAURIS rozrába mäso do 24 hodín od porazenia zvieraťa priamo z TAURIS Rimavská Sobota, čo je garanciou toho, že produkty sú vyrábané z čerstvého, a nie mrazeného mäsa. Kvalita a nutričná hodnota mäsových výrobkov z čerstvého mäsa je o triedu vyššia a výsledná chuť je neporovnateľná. Čerstvé potraviny obsahujú najväčší obsah zdraviu prospešných látok. Zmrazením a opätovným rozmrazením totiž príde mäso o svoju nutričnú hodnotu. Každý zásah mäso viac či menej zmení a ovplyvní jeho štruktúru aj chuť, ktorá je ďalším ukazovateľom kvality mäsových výrobkov.

K pochúťkam od TAURISU, ktoré nesmú chýbať na stole žiadneho mäsového labužníka, nepochybne patria salámy, ktoré sú vďaka poctivému dodržiavaniu technológií povýšené na najvyššiu úroveň mäsiarskeho remesla. Na zákazníkov, ktorí vedia oceniť ozajstnú kvalitu, čaká v ŽABKE legendárna suchá saláma Nitran 77, najlepší Nitran na trhu (zdroj: Test magazín). Majstri mäsiari ju už roky vyrábajú podľa tradičnej originálnej československej normy. Fermentácia a technológia pomalého zrenia jej dodáva špecifickú a ľahko rozpoznateľnú chuť a vôňu. Je príjemná a aromatická po koreninách a dyme. Kto miluje chuť poriadnej šunky zo stehna, ten si rozhodne pochutí na Zipser šunke Originál. Za jej autentickú mäsovú chuť môže nielen stopercentne čerstvé mäso, z ktorého sa vyrába, ale aj jeho 16 hmotnostných percent, ktoré patria do kvalitatívnej triedy špeciál, ako aj nízky podiel tuku, čo svedčí o tom, že je vyrobená zo svalu.

Na Bratislavčanov čakajú v ŽABKE aj jedny z najobľúbenejších párkov na Slovensku, Zipser párky, za ktorých jedinečnou chuťou, šťavnatosťou a typickou vôňou je „tajná“ ingrediencia – kvalitná slanina.

Milovníci tradičných slovenských chutí ocenia, že si v ŽABKE môžu najnovšie kúpiť rýdzo slovenskú retro Tresku v majonéze od RYBA KOŠICE, ktorá sa pýši puncom pravosti, pretože je vyrobená podľa československej normy a výhradne z treskovitých rýb. Na pultoch nechýbajú ani Lahôdkové zavináče či Sleďové očká a mnohé ďalšie lahôdky.

Kvalite výrobkov TAURIS a RYBA Košice môžete dôverovať

TAURIS či RYBA Košice sa držia tradičných receptúr a schválených československých noriem. Ich kvalita je každoročne potvrdzovaná mnohými oceneniami. TAURIS už piatykrát vyhral v spotrebiteľskej ankete Najdôveryhodnejšia značka v kategórii Mäsa a mäsových výrobkov. Tento rok mu pribudlo na konto aj prestížne ocenenie Superbrands 2023. Udeľuje ho expertná skupina Brand Council na základe verejného prieskumu zrealizovaného renomovanou agentúrou GfK. Základom je vysoká kvalita a vynikajúce renomé. Držitelia tejto ceny patria do skupiny elitných značiek predstavujúcich vzor úspešného rozvoja a neustáleho zvyšovania hodnoty značky.

„V TAURISE sa držíme časom overených receptúr a postupov. Aktívne sa sústreďujeme na kvalitu našich produktov s vyššou pridanou hodnotou, čo sa odzrkadľuje v dôvere našich zákazníkov v prémiové výrobky s nezameniteľnou chuťou. Od tohto prístupu nechceme ustúpiť a sme radi, že v predajniach sieti ŽABKA sme našli partnera s rovnakými hodnotami,“ uzatvára generálny riaditeľ TAURIS GROUP Richard Duda.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: TAURIS a.s.
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM