Rastislav Búgel Rôzne

Výhodná kúpa stratenej batožiny? Bratislavské letisko upozorňuje na premyslený PODVOD

Podvodníci sa vydávajú za bratislavské letisko a ponúkajú podozrivo lacný predaj zabudnutej batožiny. Letisko upozorňuje na podvod.

Ilustračný obrázok k článku Výhodná kúpa stratenej batožiny? Bratislavské letisko upozorňuje na premyslený PODVOD
4
Galéria

Bratislavské letisko upozornilo na falošné profily na sociálnej sieti Facebook, ktoré sa vydávajú za Letisko M. R. Štefánika. Podvodníci využívajú názvy ako Bratislava Airport a Bratislava Terminal A.

Ide o podvod!

Na týchto nepravých profiloch bratislavského letiska sa ponúka predaj stratenej batožiny za symbolické ceny.

„Letisko M. R. Štefánika nemá nič spoločné s uvedenými falošnými profilmi na Facebooku, ani s podvodnými ponukami, informáciami a súťažami uverejnenými na týchto stránkach,“ upozornilo letisko.

Letisko totiž v žiadnom prípade nepredáva žiadne batožiny ani iné predmety, ktoré cestujúci zabudli alebo stratili v priestoroch letiska.

Zvažujú právne kroky

„Letisková spoločnosť Letisko M. R. Štefánika – Airport Bratislava, a. s., na takéto predaje batožín nemá oprávnenie. Užívateľov sociálnych médií ako aj na webovej stránke letiska upozorňujeme, aby boli v prípade takýchto ponúk obozretní, prípadne si preverili pravosť ponúk telefonicky alebo emailom na našej informačnej službe, ktorá je k dispozícii 24/7,“ dodáva Letisko M. R. Štefánika.

Letisková spoločnosť v tomto prípade zvažuje aj právne kroky.

„Podľa našich informácii, podobné falošné profily na sociálnych sieťach sa vyskytujú na stránkach profilov letísk po celej Európe. Každé nahlásenie takéhoto falošného profilu pomôže k jeho zablokovaniu,“ informovalo letisko na sociálnej sieti.

Aby ste mali istotu, zapamätajte si, že jedinou stránkou letiska na Facebooku je tá s názvom Letisko Bratislava / Airport Bratislava.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Prečítajte si tiež

Príklad falošných profilov, ktoré sa vydávajú za bratislavské letisko
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM