Rôzne Správy

Vodiči, zbystrite: OBMEDZENIA na diaľnici D1, pozor aj na R1 a R2!

V najbližších dňoch treba rátať s dopravnými obmedzeniami na viacerých úsekoch. Týkajú sa aj vás? Pozrite si všetky!

Ilustračný obrázok k článku Vodiči, zbystrite: OBMEDZENIA na diaľnici D1, pozor aj na R1 a R2!
Zdroj: TASR/Jakub Kotian/Dnes24.sk

Vodiči jazdiaci na diaľnici D1 a rýchlostných cestách R1 a R2 musia počítať v najbližších dňoch s dopravnými obmedzeniami. Týkať sa budú opravy vozovky pri Ličartovciach, výstavby križovatky Triblavina a avizovaného protestu občanov Zvolena. Upozorňuje na to Národná diaľničná spoločnosť (NDS).

Tvorba kolón

Pre piatkový (2. 7.) avizovaný protest Zvolenčanov upozorňuje NDS vodičov na zníženie rýchlosti a možnú tvorbu kolón na rýchlostnej ceste R2 na vjazde do Zvolena od Budče. Taktiež aj na rýchlostnej ceste R1 v smere od Bratislavy do Banskej Bystrice pred napojením na R2 smer Zvolen.

(ne)uzavretá D1

Na diaľnici D1 v úseku Bratislava – Trnava na križovatke Triblavina budú počas nadchádzajúceho víkendu realizovať dokončovacie práce na dopravnom značení. Z dôvodu umiestnenia portálov a osadenia zvislého dopravného značenia v diaľničnej križovatke D1 Triblavina bude počas nočných hodín úplne uzavretá D1. Práce budú realizované výhradne v noci.

„Úplné uzavretie diaľnice D1 však nebude potrebné počas oboch nocí, tak ako sme to avizovali pôvodne. Zo soboty (3. 7.) na nedeľu (4. 7.) bude úplne uzavretý len smer zo Senca do Bratislavy,“ spresnila hovorkyňa NDS Eva Žgravčáková.

Diaľnica bude uzatvorená od piatka od 23.00 h do soboty do 06.00 h. Od soboty od 23.00 h do nedele do 06.00 h bude úplne uzavretá iba v smere zo Senca do Bratislavy. Doprava bude z diaľnice D1 presmerovaná na cesty I/61 a II/503.

Ďalšie obmedzenia

Diaľničiari upozorňujú aj na opravu vozovky pri obci Ličartovce (okres Prešov) v kilometri 413,900 – 414,550. Práce čiastočne obmedzia dopravu v pravom jazdnom páse diaľnice, a to od soboty do stredy (7. 7.).

Opravovať sa bude vozovka krajnice a vonkajšieho jazdného pruhu. Doprava bude vedená vo vnútornom jazdnom pruhu pravého jazdného pásu.

FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM