Aktualizované Rôzne Správy

Vodiči, POZOR! Dnes otvoria nájazdovú vetvu z Bajkalskej na Prístavný most

Obnova nájazdovej vetvy bola súčasťou rozsiahlej rekonštrukcie mimoúrovňovej križovatky Prievoz, v rámci výstavby D4 a R7.

Ilustračný obrázok k článku Vodiči, POZOR! Dnes otvoria nájazdovú vetvu z Bajkalskej na Prístavný most
Zdroj: TASR/Jakub Kotian

V Bratislave majú v stredu (13. 10.) popoludní otvoriť zrekonštruovanú nájazdovú vetvu v smere z Bajkalskej ulice na Prístavný most do Petržalky. Upozorňuje na to hlavné mesto, odvoláva sa pritom na informácie spoločnosti D4R7 Construction – hlavného zhotoviteľa bratislavského nultého obchvatu (diaľnica D4 a rýchlostná cesta R7).

Autobusy zmenia trasy

„V súvislosti s otvorením nájazdovej rampy z Bajkalskej na Prístavný most budú linky 96 98 a 196 od 14. októbra 2021 opäť premávať po svojich pôvodných trasách cez Prístavný most aj v smere jazdy do Petržalky,“ informoval o tom portál Imhd.

Linky 96 a 196 budú opäť obsluhovať zastávku Bosákova aj pri jazde na Prokofievovu, ruší sa ich zastavovanie na zastávke Šustekova. Na linke 98 sa obsluha zastávok nemení.

Obnova nájazdovej vetvy v smere z Bajkalskej ulice na Prístavný most bola súčasťou rozsiahlej rekonštrukcie mimoúrovňovej križovatky Prievoz, v rámci výstavby D4 a R7.

Uplynulé týždne otvorili 2,2 kilometra dlhý úsek D4 od križovatky Bratislava-Jarovce po križovatku Bratislava-Petržalka (Rusovce) a 6,3 kilometra dlhý úsek rýchlostnej cesty R7 od križovatky Bratislava-Juh po križovatku Bratislava-Nivy (Prievoz). Na konci septembra sprístupnili vodičom 4,3 kilometra dlhý úsek diaľnice D4 vrátane Lužného mosta. Posledné úseky projektu D4/R7 sa otvárajú postupne.

Zdroj: Bratislava - Magistrát

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM