Samospráva

Vodiči, pozor! Nájazdová vetva z Einsteinovej na Most SNP zostáva zatvorená

V súčasnosti magistrát spresňuje so zhotoviteľom čas predĺženia prác, ktorý bude závisieť od termínu obstarania potrebného materiálu.

Ilustračný obrázok k článku Vodiči, pozor! Nájazdová vetva z Einsteinovej na Most SNP zostáva zatvorená
5
Galéria
Zdroj: TASR

V Bratislave zostáva zatvorená nájazdová vetva z Einsteinovej na Most SNP, smer centrum. Na sociálnej sieti o tom informuje hlavné mesto. Obhliadkou stavby totiž pracovníci magistrátu zistili, že poškodenie obrubníkov s prídlažbou je väčšie, ako sa predpokladalo pred začiatkom prác.

Predĺženie v záujme kvality

„Zhotoviteľ nám síce ponúkol, že najskôr urobí vozovku, a potom vybúra obrubníky a prídlažbu a nahradí ich novými. Toto sme odmietli, pretože ide o postup, ktorý dával reálny predpoklad nekvalitnej práce. O tom sme sa presvedčili na opravách komunikácií realizovaných v minulosti,“ vysvetlila bratislavská samospráva. Rozhodla sa preto, že v záujme kvality opravy bude radšej akceptovať predĺženie prác.

„Aby sme aspoň znížili negatívny dopad na dopravu v tomto úseku, požiadali sme okresný úrad o dočasné sprejazdnenie tejto opravovanej nájazdovej vetvy pri obmedzenej rýchlosti,“ podotkol magistrát. V súčasnosti spresňuje so zhotoviteľom čas predĺženia prác, ktorý bude závisieť od termínu obstarania potrebného materiálu. „Následne, po dodaní materiálu, bude zhotoviteľ pokračovať v rekonštrukcii,“ spresnilo mesto.

Opravy komunikácie na zjazde z Mosta SNP
5
Galéria

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM