Krimi

Vo vozidlách MHD vyčíňa úchylák. Polícia vyzýva ľudí, aby miesto písania statusov konali

Koncom minulého týždňa sa na sociálnej sieti objavila fotografia muža, ktorý mal v trolejbuse onanovať vedľa neznámej ženy.

Ilustračný obrázok k článku Vo vozidlách MHD vyčíňa úchylák. Polícia vyzýva ľudí, aby miesto písania statusov konali
8
Galéria

Počas uplynulých dní sa na sociálnej sieti začala šíriť informácia o vyčíňaní perverzného muža v bratislavskej MHD, pričom svedkom jeho nevhodného správania bolo viacero ľudí. Nikto však udalosť nenahlásil ani polícii, ani vodičovi trolejbusu.

Buďte opatrní a konajte!

Prípadom sa už zaoberá polícia. „V nadväznosti na tento prípad však opätovne apelujeme na verejnosť. V prípade, ak sú občania svedkami akéhokoľvek protiprávneho konania, prípade ak majú podozrenie z páchania protiprávnej činnosti, touto cestou ich vyzývame, aby sa bezodkladne obrátili na políciu na bezplatnom čísle 158,“ vyzýva polícia.

Ak ste svedkom nevhodného, kriminálneho alebo pohoršujúceho správania vo vozidlách MHD, okamžite na to upozornite vodiča DPB alebo priamo políciu.

Pri každom páchaní protiprávneho konania je podľa polície rýchla a bezodkladná reakcia občanov veľkým prínosom, nakoľko pravdepodobnosť objasnenia takéhoto konania je omnoho väčšia ako v prípadoch, kedy je nahlásené s väčším časovým odstupom.

Koncom minulého týždňa sa na sociálnej sieti objavila fotografia muža, ktorý mal v trolejbuse č. 201 smerom na Dolné hony onanovať vedľa neznámej ženy. Fotografia zachytáva muža s pohlavným údom v ruke ako masturbuje priamo v trolejbuse.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun aktualít z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM