Správy

Vo vozidlách bratislavskej integrovanej dopravy sa bude realizovať prieskum

V najbližších dňoch sa bude vozidlách zaradených do Integrovaného dopravného systému v Bratislavskom kraji (IDS BK) realizovať dopravný prieskum.

Ilustračný obrázok k článku Vo vozidlách bratislavskej integrovanej dopravy sa bude realizovať prieskum
Foto: Adriana Banásová / Zdroj: Dnes24.sk

V dopravných prostriedkoch zaradených do Integrovaného dopravného systému v Bratislavskom kraji (IDS BK) budú od utorka (14. 3.) do soboty (18. 3.) realizovať dopravný prieskum. Jeho cieľom je zistiť využívanie jednotlivých typov cestovných lístkov. Bratislavská integrovaná doprava (BID) o tom informuje na sociálnej sieti, oznamy sa nachádzajú aj vo vozidlách dopravcov v IDS BK.

Otázky sčítacích komisárov

Nasledujúci týždeň sa tak budú v týchto vozidlách a tiež na zastávkach pohybovať sčítací komisári, ktorí budú oslovovať cestujúcich s otázkami, kde je začiatok a koniec ich cesty, v prípade Bratislavy aj konkrétna zastávka alebo stanica. Taktiež ich bude zaujímať, aké cestovné lístky na túto cestu použili. Prieskum bude anonymný.

Sčítací komisári budú počas akcie označení menovkou. BID žiada cestujúcich, aby boli pri prieskume nápomocní a poskytli sčítacím komisárom zisťované údaje. „Prispejú tak k lepšej funkčnosti Integrovaného dopravného systému v Bratislavskom kraji,“ vysvetľuje BID.

Ilustračný obrázok

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM