Aktualizované Krimi

Vinohrady v plameňoch! V Bratislave vypukol požiar, desiatky hasičov v akcii, FOTO

Na Peknej ceste v smere na Vinohrady sa rozhorel porast a časť vinohradov veľkosti približne piatich hektárov.

Ilustračný obrázok k článku Vinohrady v plameňoch! V Bratislave vypukol požiar, desiatky hasičov v akcii, FOTO
7
Galéria
Zdroj: TASR/Michal Svítok

AKTUALIZOVANÉ 18:50 hod. – Policajti stále zasahujú pri požiari. Niektoré úseky sú neprejazdné a nie je tam povolený ani vstup peších osôb. Polícia približuje, že úseky, kam sa nesmie ísť, sú ulica Pod vtáčnikom – Strapcová ulica, Pekná cesta za starou tlačiarňou, Horská ulica – Jurská ulica a Račianska ulica (Gaštanový hájik). Mestská časť Rača zároveň upozornila ľudí, aby si pre požiare v Bratislave zatvorili okná.

Časť vinohradov

Policajti a hasiči aktuálne zasahujú pri požiari v Bratislave. Na Peknej ceste v smere na Vinohrady horí porast a časť vinohradov veľkosti približne piatich hektárov. Úsek je neprejazdný. Bratislavská krajská polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

Polícia zároveň upozornila vodičov, aby sa riadili jej pokynmi a využili alternatívne trasy.

Dva požiare

Hovorca bratislavského Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) Štefan Koči priblížil, že hasiči momentálne zasahujú v Bratislave pri dvoch požiaroch. Oheň vo vinohradoch ohlásili po 13.00 h na Horskej ceste v bratislavskej mestskej časti Rača. Zasahuje tam 24 hasičov s ôsmimi kusmi hasičskej techniky a členovia Dobrovoľného hasičského zboru Rusovce.

„Pri požiari na Račianskej ulici, ktorý bol ohlásený pred 14.30 h, zasahuje 12 príslušníkov HaZZ a dva kusy hasičskej techniky, a tiež dobrovoľní hasiči z Rače a Záhorskej Bystrice,“ povedal Koči.

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Zostaňte v obraze! Ďalšie správy z domova i zo sveta

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM