Nina Táborská Rôzne

Víno, jedlo, exotika: Na prestížnom veľtrhu gastronómie zistíte, ako ide láska cez žalúdok

Pre tých čo radi varia, aj pre tých čo radi jedia. Do Bratislavy sa vráti medzinárodný veľtrh gastronómie Danubius Gastro, ktorý okrem iného prinesie tento rok aj zaujímavú novinku. Vôbec po prvýkrát v histórii veľtrhu bude medzi vystavovateľmi figurovať obchodný reťazec.

Ilustračný obrázok k článku Víno, jedlo, exotika:  Na prestížnom veľtrhu gastronómie zistíte, ako ide láska cez žalúdok
Zdroj: TASR

Známy veľtrh Danubius Gastro sa už tradične bude konať v bratislavskej Inchebe. Od 29.1. do 1.2. sa premenia jej priestory na prehliadku gastronomických trendov, nových i exotických potravín aj našich tradičných jedál.

Ak vás zaujímajú kuchárske, pekárske alebo cukrárske postupy, chcete získať inšpiráciu na valentínsky dezert alebo potrebujete nové vybavenia do vašej reštaurácie, potom by ste na veľtrhu nemali chýbať. Navyše, každá vstupenka je v hre o tri poukážky v hodnote tisíc eur na nákup v Kauflande.

Aktuálny ročník prinesie množstvo noviniek. Azda najväčšou je, že o prvýkrát v histórii veľtrhu bude medzi vystavovateľmi figurovať obchodný reťazec, ktorého ponuka je určená bežnému spotrebiteľovi. Kaufland Slovensko sa stal hlavným partnerom Danubius Gastro, kde sa vám predstaví v netradičnej for­me.

Na veľtrhu nájdete pestrý výber potravín, ingrediencií, vína a kávy, ale aj profesionálnu gastro techniku.

Ak patríte k tým, čo radi varia a jedlo je pre vás pôžitkom, určite vás potešia ochutnávky a rady od profesionálnych kuchárov. Ako je už zvykom, chýbať nebudú ani barmanské, kuchárske či pekárske súťaže.

Prečítajte si ťiež: Neviete kam ísť na dovolenku? Najväčší veľtrh cestovného ruchu je potom pre vás ako stvorený

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM