Rôzne

Vínne pivnice v Pezinku otvoria už tento víkend svoje brány milovníkom vína

Jedenásty ročník podujatia Pezinské vínne pivnice 2019 ponúkne vína na ochutnanie od 40 vinárov z Pezinka a blízkeho okolia.

Ilustračný obrázok k článku Vínne pivnice v Pezinku otvoria už tento víkend svoje brány milovníkom vína
4
Galéria
Zdroj: TASR

Vínne pivnice v Pezinku otvoria už tento víkend svoje brány priaznivcom a milovníkom výborného domáceho vína a to počas jedenásteho ročníka podujatia Pezinské vínne pivnice 2019.

Pezinské vínne pivnice 2019

V pripravených pivniciach a stanovištiach ponúkne svoje vína na ochutnanie 40 vinárov z Pezinka a blízkeho okolia. „Aj vďaka takémuto podujatiu môžeme podporiť cestovný ruch. Prilákať tak domácich ako aj zahraničných turistov. Ideálne ak návštevu spoja s prenocovaním a budú tak môcť viac spoznať históriu Malokarpatskej vinohradníckej oblasti, ako aj bratislavský región a jeho možnosti,“ povedal predseda Bratislavského samosprávneho kraja Juraj Droba

Jedenásty ročník podujatia Pezinské vínne pivnice 2019 sa uskutoční v sobotu 16. februára 2019 v čase od 13:00 do 21:00 hod. Členovia združenia pezinských vinohradníkov a vinárov ako aj hostia z najbližšieho okolia si pripravili bohatú ponuku, v ktorej ponúknu to najlepšie, čo ukrývajú ich pivnice.

Pre návštevníkov sú pripravené aj gurmánske špeciality a farmárske trhy. Vstupenky si môžete rezervovať prostredníctvom elektronickej rezervácie na adrese: predaj@pvp.sk, resp. cez portál www.wisomm.com.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun aktualít z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku a Instagrame.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM