Rôzne

FOTO: Veľkorysí policajti zreštaurovali ukradnutý domček pre deti na vlastné náklady

Školkarom z Trnávky ktosi ukradol obľúbený záhradný domček. Policajti ho vypátrali a deťom ho vrátili zreštaurovaný. A to na vlastné náklady!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Veľkorysí policajti zreštaurovali ukradnutý domček pre deti na vlastné náklady
4
Galéria

Deti v materskej škole na Trnávke prišli pred niekoľkými dňami o svoj obľúbený záhradný domček. Po tom, čo im ho priamo z areálu škôlky ukradol neznámy páchateľ, sa museli zmieriť s tým, že sa s ním už viac nezahrajú.

Veľkorysí policajti

Policajti Obvodného oddelenia Policajného zboru Trnávka ale domček vypátrali. Keďže bol značne poškodený, zhodli sa na tom, že v takomto stave ho deťom vrátiť nemôžu. „Nakoľko sa v našich radoch nájdu aj manuálne zruční policajti, zrekonštruovanie domčeka vrátane nového farebného náteru nebolo pre policajtov žiadny problém,“ uvádza polícia na sociálnej sieti.

A tak sa majstri policajti pustili do práce a vynovený domček vrátili naspäť do materskej školy. Deti mali iste obrovskú radosť!

„Po bezohľadnom páchateľovi, ktorý sa neštítil spôsobiť škodu materskej škole a odcudziť záhradné vybavenie určené deťom, policajti aj naďalej pátrajú,“ uvádza polícia.

Ukradnutý záhradný domček
4
Galéria

Ak chcete dostávať pravidelný prísun aktualít z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM