Rôzne

V Záhorskej Bystrici vyrastie projekt Kolísky s vertikálnymi záhradami

V lokalite Pod Vrškami sľubuje developer luxusné bývanie v susedstve Bratislavského lesoparku.

Ilustračný obrázok k článku V Záhorskej Bystrici vyrastie projekt Kolísky s vertikálnymi záhradami
11
Galéria
Zdroj: ITB Development

Developerská spoločnosť ITB Development predstavila začiatkom mesiaca nový rezidenčný projekt Kolísky Záhorská Bystrica. Projekt na úpätí Malých Karpát vyrastie v auguste budúceho roka.

Kolísky

Na začiatku mestskej časti Záhorská Bystrica, v lokalite Pod Vrškami, sľubuje developer luxusné bývanie v susedstve Bratislavského lesoparku. Pre budúcich majiteľov má pripravených niekoľko lákadiel, akými sú nielen detské ihriská, súkromné crossfitové ihriská či komunitné záhrady, ale aj moderné technológie vykurovania (podlahové kúrenie) a chladenia (stropné chladenie), krb na vrchných podlažiach a odkonca možnosť dobiť si elektromobil priamo v garáži domu.

Developer láka na flexibilitu projektu. Kolísky umožnia hýbať s priečkami vo vnútri bytov, vybrať si veľkosť a tvar okien, a tiež meniť polohu či zvoliť si jedno z možných vzhľadových prevedení vášho balkóna.

Projekt ponúkne dvoj-, troj-, štvor- a päťizbové byty, pričom predaj bytov je už spustený. Ceny sa pohybujú od 106 821 eur za byty s výmerami od 48 metrov štvorcových, najdrahšie päťizbové byty s rozlohou od 120 do 132 metrov štvorcových sa pohybujú od 322-tisíc eur.

Architektúra je z ateliéru Architekti Šebo Lichý. Projekt by mal byť dokončený v decembri 2018.

Kolísky Záhorská Bystrica
11
Galéria
Zdroj: ITB Development
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM